Dnevni horoskop za 24.07.2019.

0

Ovan


Pred vama je dan bogat druženjima. Preplaviće vas svježa energija koja će biti zaslužna za vaš iskorak prema naprijed. U privatnom i ljubavnom životu napokon ćete donijeti odluke koje ste uporno i bez razloga izbjegavali. Ostvarićete prijatne kontakte s partnerovom rodbinom i družiti se s osobama od kojih možete mnogo naučiti.

Bik


Željećete da imate kontrolu nad zbivanjima i da kreirate situacije vlastitim snagama, ali vam to neće polaziti za rukom. Teško ćete se koncentrisati i brzo gubiti volju. Pokažite više smisla za taktiku, jer ste skloni da neobjektivno sudite o pojedincima. Pripremite se na teškoće u ispunjenju poslovnih ambicija – osjetićete manjak strpljenja i energije.

Blizanci


Vaša spremnost za širenjem znanja i intelektualni rad biće na vrhuncu. Na pravi način ćete iskoristiti poslovne mogućnosti pa biste mogli i više zarađivati. Poći će vam za rukom da motivišete i zabavite okolinu pa će rad s vama biti pravo uživanje. Nova poznanstva ćete sklapati s lakoćom, a o drugima ćete doznati mnogo više nego oni o vama.

Rak


Porašće vam obim obveza, ali ćete ih sve uspijevati obaviti. Ipak, loše ćete se snalaziti s detaljima i zaostajaćete u urednosti i tačnosti. Partner će vam pokazati snagu svojih emocija i privrženost, ali vaše misli će zaokupljati treća osoba. Trebaće vam mnogo snage i odlučnosti da biste se povukli iz nečega što vam može donijeti samo probleme.

Lav


Nemojte se pretjerano isticati, tražiti povlastice, kontaktirati nove klijente i slično. Budete li povučeniji, dogodiće se suprotno: okolina će tražiti vas! U emotivnim odnosima nećete tačno znati šta se od vas očekuje, šta trebate učiniti, ali ni šta zapravo želite. Neće biti lako ući u vaš svijet pa će partner pogrešno tumačiti vaše reakcije.

Djevica


Radni dan će vam se produžiti, a obaveze ili zavrzlame donijeće vam stres i napetost. Fizička izdržljivost omogućiće vam da ipak poslove privedete kraju. Moguće su kadrovske promjene koje će vas uznemiriti, ali će vam u konačnici koristiti. Zbog sklonosti prehladama i virozama, pojačajte unos vitamina.

Vaga


Raspolagaćete s mnogo energije pa ćete postizati i solidne rezultate. Društveni život će vam donijeti mnogo lijepih stvari, ali zadovoljavajući ljubavni život biće vaša najveća motivacija. Slobodnim Vagama se smiješi ljubavni početak, dok će zauzete radovati partnerova pažnja.

Škorpija


Nagomilane obaveze ostaviće vam malo vremena za ljubav pa će se partner osjećati zanemareno. Bićete skloni stresu i pretjerano reagovati na sve što se događa oko vas. Smetaće vam sitnice pa ćete se ukućanima obraćati povišenim tonom. Borite se protiv naleta neraspoloženja fizičkim aktivnostima i kretanjem.

Strijelac


Ako vam partner prebacuje kako ste ga zapostavili, pokušajte to ispraviti. Smislite nešto nesvakidašnje, što će ga iznenaditi i uvjeriti u vaše emocije. Samcima je na pomolu nova emotivna veza, koja će biti uzbudljivija nego što mislite. Oni koji posluju s inostranstvom i oni koji žele objaviti neko svoje pisano djelo, imaće mnogo uspjeha.

Jarac


Mnogo ćete telefonirati, biti na internetu ili na putu. Smislom za humor ćete uspjeti da se istaknete u svakom društvu. Uživaćete u dugim razgovorima o aktuelnim temama i gradskim tračevima. Zadovoljni ste pažnjom kojom vas obasipa partner. Imaćete zajedničke finansijske planove koji će učvrstiti vaš odnos.

Vodolija


Vaš inovativan pristup zadacima može vam poslužiti i danas. Dan je pun energije i otkićete da vam danas sve ide od ruke. Ako ste uzeli nešto da radite, obratite pažnju na detalje, sagledajte stvari iz svakog ugla. Može biti da ćete imati više izbora nego što ste u početku mislili.

Ribe


Omjer uloženog truda i postignutih rezultata neće biti najbolji. Angažovaćete se na prevelikom broju poslova, koje ćete uspijevati obaviti tek polovično. Preporučuljivo je da odredite neki razuman redoslijed i da ga se držite. Vašem organizmu će trebati pokret i fizička aktivnost. Obavite redovnu kontrolu kod stomatologa, posebno ako već dugo niste.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info