Dnevni horoskop za 23.07.2019.

0

Ovan


Prevrtljivog ste raspoloženja pa biste mogli pokazati netaktičnost u komunikaciji s okolinom. Pokušajte izbjeći pretjerano dramatiziranje, pogotovo u situacijama gdje bi vam takvo ponašanje moglo donijeti neugodnosti. Trudićete se da izađete ususret voljenima, ali će vam smetati što od vas previše očekuju.

Bik


Očekujte telefonski poziv i ponudu za posao koji biste trebali prihvatiti, jer biće isplativ. Budite istrajni u svim akcijama koje mislite preduzeti, jer ćete vrlo lako ostvariti dobre rezultate. Moguć je nesporazum s partnerom, koji će vas učiniti nesigurnima, ali sve će dobro završiti ako probleme budete rješavali zajedničkim snagama.

Blizanci


Neko će od vas tražiti pomoć ili uslugu, ali racionalno rasporedite svoju energiju kako vaši poslovi ne bi trpili. Ako ste u potrazi za novom ljubavnom vezom, zapeće vam za oko osoba koja se drži prilično odmjereno. Ukoliko se počnete raspitivati o njoj, saznaćete neke vrlo zanimljive detalje koji će vam zagolicati maštu.

Rak


Osjetićete potrebu da se odmaknete od ljudi i njihovih problema. Neće vam padati na pamet da prihvatite pozive za izlazak i druženje, iako će pristizati od vama dragih ljudi. Tragaćete za unutrašnjim mirom pa će partner biti zbunjen vašim, pomalo odbojnim, ponašanjem. Pripazite na zdravlje, naročito ako imate hroničnih tegoba.

Lav


Osjetićete potrebu da mnogo toga promijenite, a za to ćete imati dovoljno potrebne energije. Intuicijom ćete postizati poslovne rezultate koji će zadiviti šefove. I na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Slobodni će prštati energijom i vrckavim šarmom, a to će suprotni pol i te kako primijetiti.

Djevica


Iako ćete ostavljati utisak osobe koja zna šta hoće, zapravo ćete prikrivati nesigurnost. Zato je bolje da se klonite situacija koje zahtijevaju preuzimanje većih odgovornosti. Izvjesno je nerviranje na radnom mjestu, a čuvajte se svađe s kolegama. Bolje ćete se slagati s partnerom ukoliko pokažete više strpljenja i volje da ga saslušate.

Vaga


Odrađivanje zanimljivih stvari i kontakti s osobama iz daljine uljepšaće vam dan. Poslovna vijest, koju ćete primiti, izazvaće zavidne reakcije okoline. Nemojte radi toga brinuti niti dopustiti da vam to pokvari raspoloženje. Ako krenete u kupovinu, bićete zadovoljni odnosom potrošenog novca i kvaliteta kupljenog.

Škorpija


Umjetnost i stvaralački rad kategorije su koje će vas potpuno zaokupljati i gdje ćete danas tražiti sebe. Isticaćete se u poslovnoj komunikaciji i spretno suočavati sa škakljivim situacijama. Ako ste u braku, partner će vam predbacivati da mislite samo na sebe. Možda u tome ima istine – potrudite se da budete bliskiji.

Strijelac


Raspoloženje će vam biti promjenjivo, a emocije naglašene pa će vas pogađati i najmanja kritika. Ne dopustite da vas neko isprovocira i izbaci iz takta, jer će izgovorene riječi imati posebnu težinu. Doživljavaćete previše lično odluke šefova i postupke kolega, čemu će kumovati vaša preosjetljivost.

Jarac


Iako ćete biti otvoreni za druge ljude, godiće vam vrijeme koje ćete provesti u miru, prepuštajući se mašti. U ljubavi vas očekuju ozbiljni razgovori i razotkrivanje prošlosti. Otvoreno ćete partneru izložiti svoja očekivanja, bez straha od mogućih posljedica. Na poslu vas očekuje mnogo obaveza – moraćete izaći nakraj sa zaostacima.

Vodolija


Bićete izrazito društveni i raspoloženi za zabavu. Posjećivaće vas prijatelji pa nije isključeno da se kod vas zadrže do kasnih sati. Susretljivi ste prema drugima pa vam čak ni partner neće previše zamjeriti poneku zajedljivu primjedbu. Ako ste slobodni, slobodno vrijeme ne provodite u četiri zida.

Ribe


Veći dio poslovnih i porodičnih obaveza pašće na vaša leđa. Budući da ih morate obaviti, pokušajte svemu tome udahnuti kreativan impuls – promijenite nešto u svom okruženju. Drugačiji razmještaj mogao bi biti pun pogodak. Dodatno će vas opterećivati i novčana situacija. Imaćete neočekivanih troškova pa budite oprezni s novcem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info