Dnevni horoskop za 21.07.2019.

0

Ovan


Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo i spretno obaviti sve kućne obaveze. Ostaće vam dovoljno vremena za vlastita zadovoljstva i hobije. Slobodne očekuje ugodan susret i poznanstvo koje bi se moglo pretvoriti u ljubavnu vezu ukoliko budu dovoljno strpljivi. Nastojte biti spontani, a ne usiljeni.

Bik


Imaćete mnogo ideja i planova, iako ne bi bilo loše da se usmjerite na ono što će vas najmanje iscrpiti. Fizička privlačnost koju osjećate prema nekome mogla bi vam pomutiti razum. Može se dogoditi da se upletete u vezu s nekim ko je zauzet i da to prekasno spoznate, jer ćete već biti zaljubljeni.

Blizanci


Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, okolnosti vas podstiču na iskorake. Oni koji su u braku uživaće u razgovorima i zajedničkim aktivnostima koje će stvoriti atmosferu ljubavi i skladnosti. Nazovite rodbinu i osobe koje dugo niste čuli i obnovite odnose. Pozovite ih u goste ili na nedjeljni ručak.

Rak


Pažljivije raspolažite novcem. Povedite računa o svojim troškovima i neplaćenim računima – odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta. Provedite više vremena u svom domu, pomozite ukućanima pri poslovima po kući, pružite pažnju i poštovanje starijim osobama.

Lav


U međuljudskim odnosima danas se nećete previše iskazati – biće dovoljna sitnica da budete izbačeni iz takta. Trebaće vam malo mira da biste razmislili o svemu što se u ljubavi dogodilo posljednjih dana. Važne odluke zahtijevaće duže razmišljanje, a nije naodmet da se povjerite prijatelju koji je objektivniji od vas.

Djevica


Ukoliko niste bili iskreni prema partneru, nemojte sve okretati na šalu. Ako je druga strana na vas ljuta, otvoreno porazgovarajte i smislite neko prihvatljivo objašnjenje za svoje ponašanje. Dan biste mogli provesti prilično radno – ili ćete uređivati svoj vrt i okućnicu ili će vas komšija zamoliti da mu pomognete prenositi neke stvari.

Vaga


Uzbuđenja vam neće nedostajati. Bićete puni energije i dobro raspoloženi. Ako niste već dugo vidjeli prijatelje, krajnji je trenutak da ih iznenadite pozivom na kafu. Godiće vam komplimenti i pažnja osobe koja vas želi osvojiti. Ipak, ako za nju niste emotivno zainteresovani, nastojte joj jasno dati do znanja da želite samo prijateljstvo.

Škorpija


Vaše ponašanje će naići na osudu kod članova porodice, ali nećete se previše obazirati. Vrebaćete priliku da se povučete u svoj mirni kutak, bojkotujući odrađivanje kućnih obaveza. Ljubavni život neće biti bez trzavica, ali ćete lako postići sklad ako se samo malo potrudite.

Strijelac


Budite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s ljudima nastojte zadržati prijateljski nastup. Zabavom ispunjen društveni život samcima će nadomjestiti osjećaj praznine i usamljenosti. Zato nemojte da vam umor ili obaveze budu izgovor ako vas prijatelji pozovu van.

Jarac


Suzdržite se od brzoplete kupovine, jer biste mogli kupiti nešto preskupo i ne posebno kvalitetno. Nemojte protratiti slobodno vrijeme u dokolici već uživajte u obavljanju onih stvari koje volite. Zbog nekih nejasnih slutnji sumnjaćete u partnerovu vjernost, ali nećete imati hrabrosti reći mu šta vas muči.

Vodolija


Veče je odlično za izlaske, a povoljan položaj Mjeseca povećava vašu popularnost. Zauzeti će provesti ugodno veče u društvu zabavnih ljudi, a slobodni će se prepustiti zavođenju. Bićete pričljivi i komunikativni, željni druženja i dobrog provoda. Ipak, ako ste pozvali društvo sebi, veći dio dana izgubićete u sređivanju životnog prostora.

Ribe


Trenuci samoće biće vam najdragocjeniji u cijelom danu. Biće vam mrske kućne obaveze, ali sve ćete ih odraditi, znajući da tako dobijate više slobodnog vremena za sebe. Posvetite se njezi tijela, priuštite sebi mirišljavu kupku i, jednostavno, uživajte. Ako vam se ne izlazi van, nemojte se ni prisiljavati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info