Dnevni horoskop za 20.07.2019.

0

Ovan


Ne dopustite da vas previše iznerviraju priče koje nemaju mnogo uticaja na vaš život. Neke bliske osobe svojim će ponašanjem poljuljati vaše povjerenje. Ne dajte da vas to izbaci iz takta. Ako možete, otiđite u kupovinu, šetnju gradom ili organizujte susret s prijateljima – dobro društvo je ono što vam treba.

Bik


Raspoloženi ste za izlaske, dobar provod i romantične susrete, ali imate osjećaj da vaše želje ne padaju na plodno tlo. Blizina osobe koja vas privlači učiniće vas nesigurnima. Nećete znati kako se trebate postaviti i šta učiniti. Nemojte ništa pokušavati, samo osmijehom dajte znak da ste spremni za poznanstvo.

Blizanci


Izbjegavajte prepirke s ukućanima. Ne očekujte da će se problemi u porodici brzo riješiti, ali svaki pokušaj vrijedi truda. Sitnice će vas izbacivati iz ravnoteže i remetiti unutrašnji mir. Čak iako vam neko da dobar i mudar savjet, nećete ga poslušati misleći da vam pametuje. Razgovor s partnerom mogao bi vas odobrovoljiti.

Rak


Rasprava s partnerom mogla bi vam pokvariti dan pa na vrijeme zaustavite raspravu koja ničemu ne vodi. I dok ćete u ljubavi plivati uzburkanim i neizvjesnima vodama, u društvenim odnosima očekuje vas zadovoljstvo. Svaka promjena će biti dobrodošla i vratiti vam samopouzdanje pa prihvatite poziv za druženje i zabavu.

Lav


Vaše verbalne sposobnosti će biti istaknute, ali najviše ćete postići osmijehom i s nekoliko lijepih riječi. Bićete pozvani na ugodno druženje s prijateljima, a mlađi će s lakoćom uspostavljati poznanstva. Neki će danas potrošiti pozamašan novčani iznos za rođendanski poklon.

Djevica


Veče nemojte provesti kod kuće već izađite s društvom – čeka vas odličan provod! Bićete odlučni da ostvarite svoje ljubavne želje. Neko bi vam mogao otkriti šta osjeća prema vama. Ako je to neko ko se i vama sviđa, probudiće se vaše uspavane emocije pa dan može označiti pozitivnu prekretnicu u ljubavnom životu.

Vaga


Ako vas nešto muči, razgovarajte s partnerom. Ako pokaže da nije zainteresovan, to ne znači da ga ne zanimate – možda je samo neraspoložen. Dogovorite susret s prijateljima koje niste dugo vidjeli ili ih barem nazovite i pitajte kako su. Nekima od njih godiće vaša pažnja.

Škorpija


Upućivaćete kritike na tuđi račun, a neko ko ih inače teško prihvata mogao bi vas iznenaditi grubim nastupom. Ne preuzimajte zaduženja za koja niste sigurni da ćete ih moći obaviti u predviđenom roku. Ako se nađete u stisci s vremenom, zatražite pomoć. Ukoliko se nađete u društvu, izbjegavate alkohol, posebno ako ste vozač!

Strijelac


Izbjegavajte situacije u kojima su moguće rasprave s bliskim osobama, posebno rodbinom. Riješite se onih koji su navikli da vas iskorištavaju, trošeći vam vrijeme i energiju. Zaposleni bi danas mogli raditi zbog nagomilanih poslova pa vam večeras neće biti do društva i porodičnih okupljanja nego do vašeg mira.

Jarac


Bićete spontani, šarmantni i osvajati druge, posebno pripadnike suprotnog pola. Odustanite od uobičajenih ljubavnih taktika. Ako osoba u koju ste zaljubljeni ne reaguje na vašu blizinu, moraćete joj otvorenije dati do znanja da vam se sviđa. Kada to učinite, povucite se i pričekajte reakciju druge strane.

Vodolija


Odgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u društvu onih koji mogu pratiti vašu mentalnu brzinu. Vijesti koje ćete primiti tokom večernjih sati poboljšaće vam raspoloženje. Možda će se raditi poruci ljubavnog sadržaja.

Ribe


Čuvajte se ishitrenih odluka donesenih zbog prolaznih teškoća. Komunikacija s ukućanima oduzimaće vam mnogo energije. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne budite nemarni prema partnerovim prijateljima i rodbini. Pokažite da vam je stalo do njemu bliskih osoba.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info