Ovo su najpopularnije haljine za Ljeto 2019.

0

Haljina je jedan od najomiljenijih i najpoželjnijih komada garderobe tokom vrelih dana, a kako biste i ove sezone bile totalno in, donosimo osam ljetnih varijatni koje su idealne za sve prilike!

Košulja-haljina


Njen gornji dio neodoljivo podsjeća na košulju pa otud i naziv. Ova haljina obično ima manju kragnu te se kopča, najčešće cijelom dužinom. Idealna je za sve prilike, kako formalne tako i neformalne. Poslovni sastanak, romantična večera ili nešto sasvim treće – ova haljina pravi je izbor.

Haljina bez ramena


Samo joj ime govori – ona ne prekriva vaša ramena. Veoma je udobna, a u zavisnosti od vaših afiniteta, možete birati između četiri verzije: sa dugim, poludugim i kratkim rukavima kao i onu bez rukava. Ona može biti i pravi dragulj elegancije, u zavisnosti od toga s čim je kombinujete.

Duga haljina


Sa dugom ili maksi haljinom nikada ne možete pogriješiti. Prije svega, volimo je zbog toga što je nevjerovatno udobna, ali i zbog toga što nam može pomoći da prikrijemo određena problematična područja na tijelu. Idealna je zaista za sve prilike, od jutarnjih aktivnosti do kasnih noćnih sati.

Najpopularniji dezen


Jedno je sasvim sigurno: najpopularniji dezen tokom ljetne sezone su pruge, a možete ih naći na svim komadima garderobe pa ni haljina nije izuzetak. Ukoliko vam je cilj da sve bude u pravom ljetnjem i mornarskom fazonu, onda je haljina sa bijelim i teget ili nebesko plavim vertikalnim prugama jedan od najboljih izbora.

Najpopularnija boja


A, ove ljetne sezone, osim bijele, u vrhu popularnosti je i žuta boja. I to ne bilo kakva već nijansa blijedo žute. I ona neodoljivo podsjeća na more, a veoma je zahvalna za kombinovanje sa svim drugim bojama iz neutralnog spektra. Vesela i živahna, haljina u ovoj boji (bez obzira na njen model) siguran je znak da će vas svi i uvijek primijetiti, gdje god se pojavite, a vi ćete imati veoma moderan i upečatljiv stajling.

Cvjetni uzorak


Naravno, ne treba zaboraviti ni ovu haljinu koja u potpunosti odiše šarmom, elegancijom i ljepotom (možemo reći da je ljeto nemoguće zamisliti bez haljine sa cvjetnim uzorkom). Ove sezone popularniji je nešto krupniji uzorak, ali nećete pogriješiti ni sa sitnijim varijantama – bitno je da je cvijeće!

Haljina na preklop


S pravom se može reći kako je haljina na preklop i jedan od najudobnijih modela, a koji je i više nego idealan za ljetnu sezonu. Najbolje od svega je to što postoji model za svaku figuru, a njen podesivi struk upravo je ono što je izdvaja u odnosu na druge modele haljina. Zahvaljujući njemu, možete na najlakši način dodati par centimetara svojoj silueti, ali i prikriti određene nedostatke na tijelu.

Bijela haljina


Uvijek je bila i ostala jedna od najomiljenijih tokom vrelih ljetnih dana. Bijela podsjeća na svježinu, a odlična je i zbog toga što ne upija sunčeve zrake te je upravo iz tog razloga i trebate uvrstiti u ljetnu garderobu. Možete birati čisto bijele modele ili one koji su obogaćeni određenim detaljima u tamnijim nijansama – sve je do vas i prilike u kojoj ovu haljinu planirate da nosite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info