Dnevni horoskop za 19.07.2019.

0

Ovan


Partner će mnogo raditi, a možda i otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu porodičnih obaveza. Ipak, to vam neće teško pasti. Dobro ćete se nositi sa svakodnevnim pritiscima i zahtjevima nadređenih. Imaćete priliku početi projekat koji već dugo planirate. Dan je odličan za putovanja, ali budite oprezni u saobraćaju!

Bik


Odnosi s partnerom neće biti najidealniji. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Razmišljaćete o novim ulaganjima, gradnji kuće ili kupovini stana. Nećete se baš lako odlučiti na kupovinu, čak i ako ste u dobroj novčanoj situaciji.

Blizanci


Očekuju vas ugodni događaji. Obnovićete kontakt s osobom s kojom ste bili u površnim odnosima, a koja bi vam u nečemu mogla biti od velike pomoći. U svemu što budete radili pronaći ćete nešto lijepo i zanimljivo, a kolege će isticati vašu predanost. U ljubavi je izgledna pojava novih emocija prema osobi koju već od ranije znate.

Rak


Povlačeći se u sebe i baveći se pretjeranim analiziranjem, mogli biste zapasti u neraspoloženje. Takvi ćete biti u prijepodnevnim satima, ali prema večernjima satima vaše raspoloženje će početi rasti. Zato ne čudi što ćete se veselo odazvati pozivu prijatelja na izlazak. Pazite šta pričate, jer nekoga možete uvrijediti.

Lav


Blizak prijatelj povjeriće vam svoje probleme. Bićete objektivniji od njega pa će mu vaša analiza njegovog problema pomoći da otvori oči. Na poslu ćete biti snalažljiviji od većine kolega. Među prvima doći ćete u posjed informacija koje će vam osigurati prednost pred konkurencijom.

Djevica


Ne planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke, jer će vam malo toga polaziti za rukom. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. Pretjerano isticanje ličnih doprinosa dovešće vas u neugodnu situaciju. Budite malo skromniji.

Vaga


Neko će vam svojim ponašanjem pokazati da ga zanimate pa ćete cijeli dan o tome razmišljati. Posebno su moguća nova poznanstva i simpatije ako ste negdje na putovanju. Radno okruženje biće ugodno, a moguća je i proslava u povodu nečijeg rođendana ili napredovanja. Mogao bi vas kontaktirati neko iz inostranstva.

Škorpija


Bićete energični, ali i nestrpljivi. Na nečiju kritiku mogli biste brzo planuti, a potom zaboraviti razlog ljutnje. Partner će primijetiti vaše promjene raspoloženja, ali vam neće zamjeriti, jer vas dobro poznaje. Razgovori vezani za podjelu imovine odvijaće se u vašu korist, a postoje naznake da će sve teći brže nego što ste mislili.

Strijelac


Nepotrebno ćete ulaziti u rasprave i dokazivati da ste u pravu. Nemojte se čuditi ako se kolegama ili partneru zamjerite. Nedostajaće vam razumijevanja za ukućane, a krivac tome će biti nagomilano nezadovoljstvo. Ljubavni život neće biti bez teškoća, ali uz malo popustljivosti i dobre volje postići ćete sklad.

Jarac


Moraćete obaviti mnogo stvari, a strpljenja i naklonjenih situacija biće malo. Osim poslovnog, zahtjevan će biti i privatni život. Ni ovdje nećete imati mira. Pomanjkanje takta biće sve primjetnije, ali ne samo kod vas nego i kod partnera. Večernji sati donose povoljnije planetarne uticaje pa će pritisci popustiti.

Vodolija


Druženja i izlasci usmjeriće vaše misli u novom pravcu. Otkrićete nove nijanse ugode i zadovoljstva kojima ćete se prepustiti. Odgodite neke obaveze i dogovore i provedite dio dana u romantičnom okruženju. Zbližite se s partnerom, naročito ako ste se udaljili jedno od drugog. Samci bi danas mogli nekog upoznati.

Ribe


Pripazite se zabuna i pogrešnih procjena u radu s ljudima i izmjeni informacija. Izaberite društvo osoba s kojima vam razgovor neće biti naporan. Osjetićete jak poriv da uradite ono o čemu posljednjih dana intenzivno razmišljate, ali dan nije povoljan za to. Ipak, već sutra vas prate mnogo bolje okolnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info