Dnevni horoskop za 18.07.2019.

0

Ovan


Uprkos mnogim izazovima, ojačaćete i bolje se snalaziti u problemima. Pokušajte postupati samostalnije, jer oslanjanje na druge neće se pokazati dobrim izborom. Odličan je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini i pokažete sve što znate. Putovanje ili poznanstvo putem interneta unijeće uzbuđenja u živote Ovnova željnih ljubavi.

Bik


Iz problema i zamornih situacija najviše vas izvlači entuzijazam. Osjetićete pozitivne promjene u odnosu s drugima. Bićete u centru pažnje pa vas očekuje mnogo susreta, poziva na kafu i nova poznanstva. Budite oprezni ako ulazite u ljubavnu vezu. Mogli biste se razočarati ili se zaljubiti u osobu koja nije sklona trajnijem vezivanju.

Blizanci


Naići ćete na prepreke u postizanju unutrašnjeg mira. Izvor problema može biti poslovni ili porodični život, ali posljedice ćete osjećati kao gubitak kompasa i razočarenja u ljude. Iako nije sve onako kako priželjkujete i smatrate ispravnim, morate proći kroz razdoblje napetosti i nesporazuma koje će, nakon svih trzavica, ipak uroditi napretkom.

Rak


Plima promjena i obaveza otvara vam vrata u novo životno poglavlje, zato izdržite sve napore – isplatiće vam se. Uložite sve svoje snage u ono što vam je cilj, kako biste poslije uživali u plodovima svog rada. U ljubavnom životu nužne su promjene, ali nemojte biti previše isključivi. Dan nije povoljan za razgovore intimne prirode.

Lav


Moći ćete se pohvaliti zavidnom radnom energijom i intuicijom. Plodonosne ideje i zamisli s lakoćom ćete primjenjivati u radnoj svakodnevnici. Nepovoljne poslovne situacije okretaće se u vašu korist. Priče o roditeljstvu i braku biće vam sve prihvatljivije, ali još uvijek ste sumnjičavi. Nije ni potrebno da takve odluke donosite naglo.

Djevica


Pokušajte izbjeći sve situacije koje vas uznemiruju ili čine zabrinutima. Dan nije povoljan za rješavanje problema, poslovne sastanke ili pojačane intelektualne napore. Ako ne morate, ne krećite na put. Ne dovodite partnera pred gotov čin – na neugodan biste način mogli spoznati da ste mogli primijeniti bolju taktiku.

Vaga


Mogli biste se naći okruženi novim ljudima, na novom zadatku ili pred bitnom odlukom. Zainteresovaće vas napredne ideje i hrabre promjene. Iako se sve neće odvijati onako kako budete htjeli, ljudi će vam izlaziti ususret. Uveče izađite sa prijateljicama.

Škorpija


Mnogo ćete razgovarati na telefon i učestvovati na zanimljivim i poučnim sastancima. Nezaposleni bi mogli dobiti posao, iako ne onaj koji priželjkuju. Stabilni i redovni izvori prihoda biće važni za vaše samopouzdanje i osjećaj sigurnosti. Bićete oprezniji u rukovanju novcem, duže razmišljati i pregovarati oko cijene prije nego što odlučite nešto kupiti.

Strijelac


Poslovi će se pokrenuti, a planete vas opskrbljivati energijom kako biste sve uspjeli staviti na svoje mjesto. Vaša odluka kojim putem krenuti biće presudna, ali ne morate se bojati da ćete pogriješiti. Privlačiće vas komunikativne i teško osvojive osobe. Intelektualna usklađenost biće vam bitnija od seksualne privlačnosti.

Jarac


Poslove biste najradije obavljali daleko od žamora kolega i zvonjave telefona, ali ako je to nemoguće izvesti, prihvatite stanje kakvo jeste. Ako drugi budu vidjeli da ste neraspoloženi, teško ćete izbjeći njihove začuđene poglede i pitanja zašto se tako osjećate. Ljubavna situacija biće promjenjiva. U mislima će vam biti osoba koja vam je nedostižna.

Vodolija


U poslu će biti neizbježna saradnja s velikim brojem ljudi. Malo toga moći ćete učiniti samostalno, bez tuđeg odobrenja ili kontrole. Biće vam ugodno u društvu prijatelja, a u neobaveznom razgovoru mogli biste neplanirano udariti temelje buduće poslovne saradnje. Sve što danas odlučite uraditi ili obaviti, odvijaće se bez zastoja.

Ribe


Nakupljeni stres izbiće u vidu svađa s osobama koje nisu zavrijedile da se tako ponašate prema njima. Priznajte greške ili se izvinite za drsko ponašanje. Partner će se pokušati izboriti za veći uticaj u donošenju odluka pa bi moglo doći da prave takmičarske klime u vašemu braku. Neko ipak mora prvi popustiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info