Dnevni horoskop za 17.07.2019.

0

Ovan


Bićete prisutni na mjestima javnog okupljanja. Uživaćete u malim stvarima, razgovorima i susretima s prijateljima koji će pridonijeti dobrom raspoloženju. Mlađi će se nadati susretu sa simpatijom i svi su izgledi da se to danas i dogodi. Zdravstveno ćete se osjećati jako dobro.

Bik


Žalićete se na poslovni život i odnos nadređenih prema vama. Ipak, ukoliko ste konkurisali za novo radno mjesto, mogli biste ući u uži izbor kandidata. Neki među vama mogli bi upoznati zanimljivu osobu koja će u vama probuditi oprečne emocije. Osvajajte je oprezno i polako, a najbolje bi bilo da se sve razvija na prijateljskoj osnovi.

Blizanci


Dobro ćete se osjećati i uživati u svakodnevnim aktivnostima. Veseliće vas susret sa starim prijateljem i prisjećanja na vaše zajedničke dane djetinjstva. Neke među vama zabrinjavaće nestabilna finansijska situacija u kući pa nemojte ulaziti u nove dugove ako se prije toga niste posavjetovali s ukućanima.

Rak


Nedostajaće vam strpljenja za bližnje. Željećete svoj mir, ali stalno će vas neko ometati svojim zahtjevima ili pitanjima. Htjećete previše toga odjednom i tako se preopteretiti s previše obaveza. Neki će se nervirati zbog poslovnih teškoća, a sva ta nervoza negativno će se odraziti na vaše raspoloženje.

Lav


Mogla bi vas iznenaditi nova ljubav ili barem naznake nečeg što će se uskoro pretvoriti u vezu. Imaćete odličnu saradnju i razumijevanje s kolegama. Dan je odličan za putovanja – na odredište ćete stići spretno izbjegavajući gužve. Neke će zanimati svijet duhovnosti pa će krenuti u potragu za literaturom iz tog područja.

Djevica


Vaše potrebe i troškovi će biti neracionalni. Moraćete početi više štediti. Razmišljajte ozbiljnije o svojoj budućnosti i raspitajte se o štednji koja će vam osigurati mirnu budućnost. Skladni ljubavni odnos donijeće vam unutrašnji mir koji će omogućiti da se lakše fokusirate i na druge obaveze.

Vaga


Dokažite da ste sposobni uraditi ono što se od vas očekuje. Nemojte se prepuštati tmurnim raspoloženjima i malodušnosti, a da prije toga niste dali sve od sebe. Više samokontrole i promišljenosti olakšaće vam da održavate dobre odnose s ljudima. Odgodite obaveze koje mogu pričekati i usmjerite se na tekuće zadatke.

Škorpija


Poslovni ritam biće ubrzan, čemu će pridonijeti odsustvo šefa ili kolege. Burni događaji koje ćete proživljavati odraziće se na vaše psihofizičko stanje. Popodnevni odmor prijeko vam je potreban, a još više večernji raniji odlazak na spavanje. Dan je povoljan za sve oblike terapija, ali i za tretmane uljepšavanja.

Strijelac


Znaćete šta želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke. Budite aktivni i u privatnom životu. Osobu koja vam se sviđa iznenadite romantičnim gestom pa osmislite maštovitu večeru udvoje.

Jarac


Uznemirenost i loši predosjećaji činiće vas nemirnima cijeli dan. Intuitivno ćete izbjegavati blizinu ljudi za koje osjećate da šire negativnu energiju. Napeti porodični odnosi narušavaće vaš unutrašnji mir, što će vas prisiliti na neke odgađane odluke. Patite li od alergije, izbjegavajte štetne uticaje iz okoline.

Vodolija


Privlačićete pažnju privlačnim izgledom. Mogli biste promijeniti stil oblačenja ili boju kose i tako još više istaknuti ono što je na vama najljepše. Oporavićete se od ljubavnih briga, a vjera i samopouzdanje će vam se vratiti. Veliku podršku pronaći ćete u prijateljima, a od rodbine možete očekivati moralnu ili finansijsku pomoć.

Ribe


Bićete spremniji na ustupke, a u emotivnim odnosima romantičniji i senzualniji. Snaga vaše ambicije i težnja ka uspjehu neće proći neprimjetno. Šefovi će prepoznati u vama osobu u koju vrijedi ulagati. Dan je dobar i za kupovinu – mogli biste naći nešto po svom ukusu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info