Dnevni horoskop za 16.07.2019.

0

Ovan


Lako ćete savladavati sve zadatke intelektualnog tipa, dobro se snalaziti u komunikaciji, sastancima ili s nepoznatim ljudima. Ulazite u bolje razdoblje koje će nagraditi sva vaša trpljenja i napore. Ako želite pravu ljubavnu vezu, okrenite se osobi koju već simpatizirate. Potrudite se da zadobijete njeno povjerenje i naklonost.

Bik


Nalazite se na raskrsnici, a odnosi s okolinom otežavaju vaše ljubavne odluke. Neka ovakvo stanje pomogne da se pokrenete i napravite potrebne promjene u životu. Moguć je doticaj s tuđim novcem, raspolaganje imovinom drugih ili korištenje povoljnih okolnosti. Ako imate ambicija da ubrzate svoju karijeru, činite to taktično i nenametljivo.

Blizanci


Iako ćete biti željni mira, danas ga nećete imati. Bićete u centru pažnje, imaćete osjećaj da vas drugi ogovaraju ili poprijeko gledaju. Nemojte se obazirati, čak i ako je to istina. Izbjegavajte razgovore i rasprave, jer će vam neko zamjeriti izgovorene riječi. Izbjegavajte i večernje izlaske na bučna mjesta – više će vam odgovarati mir.

Rak


Zvijezde podupiru zasnivanje novih ljubavnih veza, ali i napredak već postojećih odnosa. Telefonski pozivi ili susreti povećaće vaše ljubavne šanse. Vodićete računa o svom izgledu i gledati izloge radnji s kvalitetnom robom. Ako možete sebi priuštiti lijep komad odjeće, to će sigurno podići vaše raspoloženje.

Lav


Istaknućete se snalažljivošću i vještinom komunikacije. Sa svima ćete se dobro slagati, inicirati dogovore ili pomiriti posvađane strane. Poboljšaćete i odnose s roditeljima i djecom, a mlađi među vama primiće od rodbine poklon. Ako ste zaljubljeni, moglo bi doći do veze.

Djevica


Ljubavna situacija vas nimalo ne zadovoljava, ali nije vrijeme za promjene. Dobro razmislite o svemu i pokušajte pronaći način da održite svoju vezu. Na radnom mjestu dolazi do promjena koje vas guraju u bližu saradnju s kolegama, što će samo povremeno biti ugodno. Potrošićete mnogo energije u savladavanju današnjih prepreka.

Vaga


Pozitivna planetarna energija spašavaće vas od rutinske svakodnevnice i podsticati vaše stvaralačke talente. Putem poruka približićete se osobi koja vam se sviđa. Ako se bavite privatnim poslom, planete će u vašem smjeru poslati nove klijente, dok će studentima donijeti sreću na ispitima.

Škorpija


Naginjaćete promjenama, od sitnih i naoko nevažnih životnih situacija pa do onih značajnijih kojima biste mogli promijeniti svoju budućnost. Strpljivo radite na ostvarenju planova, jer bi mogli postati stvarnost. Vaša ljubavna energija biće raspršena pa nećete biti sigurni u svoja osjećanja. Partner će svojom ljubavlju otkloniti vaše sumnje.

Strijelac


Očekuju vas brojni susreti i ugodna druženja. Među ljudima snalazićete se kao u svom prirodnom okruženju. Okolina će na vas gledati sa simpatijama, uključujući i osobu do čijeg vam je dobrog mišljenja stalo. Bićete spretni i okretni ne samo na riječima, nego i u praktičnim poslovima. I zdravstveno stanje vam se poboljšalo.

Jarac


Ako već neko vrijeme potiskujete želje i potrebe, mogući su nesanica ili gubitak apetita. Budite fleksibilniji u kontaktima s ljudima. Imajte sluha za različitosti, tuđe probleme i promjene raspoloženja. Ako vas razočara ljubavni partner, nemojte se odmah naljutiti, jer možda i on ima samo svoj loš dan.

Vodolija


Slobodnim Vodolijama bi se moglo dogoditi nešto više od samih pogleda u simpatijinom pravcu. Podstaknite susret, jer će druga strana to jedva dočekati. Poslušajte sugestiju prijatelja – izađite, proveselite se, udaljite se od problema. Ipak, pazite kome se povjeravate, jer ima pojedinaca koji vole zadirati preduboko u nečiju intimu.

Ribe


Skloni ste kritici. Mogli biste se naljutiti na šefa, smatrajući njegove odluke nepravednima. Nije isključeno da vam neke osobe nešto obećaju, a zatim vas izigraju. Bićete izloženi partnerovom lošem raspoloženju pa se manje svađajte, ali nemojte prećutno podnositi njegovu sklonost prebacivanju i kritici.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info