Dnevni horoskop za 14.07.2019.

0

Ovan


Vaš originalni način razmišljanja mnogi neće moći razumjeti. Moraćete se nositi s komplikovanim pojedincima i gubiti vrijeme na objašnjavanja. Ako osjetite da vam je strpljenje na izmaku, ne djelujte previše naglo. Ljubavna situacija razvija se u povoljnom smjeru, ali danas nisu isključene i veće razmirice s partnerom.

Bik


Zbog vašeg optimizma i šarma, ljudi će vas rado prihvatati u svoje društvo. Kroz izlaske i kretanje sticaćete poznanstva. Rado ćete provoditi vrijeme s partnerom, a vaša veza će biti skladna uprkos trzavicama. Ljubavni život samaca neće biti lišen uzbuđenja. Ako imate prilike negdje izaći, nije isključeno novo poznanstvo.

Blizanci


Vještom komunikacijom postići ćete ono što želite bez naročitog napora. Uživaćete u akciji i djelovanju i nećete biti opterećeni ishodom. Partner uviđa da ste u mnogim stvarima u pravu i sve više vas cijeni. S novcem budite oprezni, posebno ako danas krećete u veću kupovinu. Nemojte previše potrošiti.

Rak


Planete podstiču vašu ambicioznost pa ćete razmišljati o stručnom usavršavanju i proširivanju znanja. Slobodne trenutke posvetite stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Možda ste zanemarili hobije i sve ono što može biti duševna hrana. Večernji sati donose uzbuđenja – mogli biste dogovoriti izlazak sa simpatijom.

Lav


Mogući su stambeni problemi, poput preuređenja ili preseljenja. Nećete biti zadovoljni stanjem u svojoj najužoj okolini. Pripazite kako ne biste previše naređivali i tako drugima išli na živce. Prihvatite stvari koje ne možete mijenjati i ograničite svoje sadašnje zahtjeve. Potreban vam je bijeg od svega pa sanjarite o putovanju na mjesto koje vas privlači.

Djevica


Privlačićete pažnju simpatičnim ponašanjem i bićete omiljeni među bliskim osobama. Imaćete uzbudljiv ljubavni život, a neki od vas flertovaće s osobom iz prijateljskog okruženja. Nemojte sputavati svoje ideje ili odustati od ostvarenja poslovnih ambicija. Sutra je odličan dan da ostvarite barem neke od poslovnih planova.

Vaga


Žudite za osvježenjem koje bi vas udaljilo od dosade i predvidivosti intimnih zbivanja. To će ponajviše osjetiti oni koji su u vezi kojoj nedostaje uzbuđenja i zajedničkih izlazaka. Ukoliko imate nesređene odnose s partnerovim roditeljima, umjesto da se pomirite, mogli biste se još više posvađati s njima.

Škorpija


Istaknuta maštovitost i energičnost omogućiće da iskažete svoju smjelost i kreativnost u društvenim odnosima. Oko sebe ćete širiti pozitivnu energiju i privlačiti osobe koje će vašu svakodnevnicu učiniti sadržajnom i zanimljivom. Večernji izlazak zadovoljiće apetite onih koji su željni zabave i poznanstava.

Strijelac


Planetarna podrška omogućiće da riješite barem dio nagomilanih računa ili dugovanja. Nisu isključene povoljne vijesti vezane za nasljedstvo. Prilagodite se i pronađite romantiku u svakodnevnim situacijama. Ukradite pokoji trenutak za nježnost – nemojte čekati idealnu priliku. Veče posvetite sebi.

Jarac


Odnos s partnerom prolazi kroz uspone i padove pa je dobro da zajednički preispitate očekivanja od budućnosti. Nužno je preuzimanje većih odgovornosti, kao što su pomoć partneru u domaćinstvu, oko djece i svih onih stvari koje čine svakodnevnicu. Nastojte u toj sveopštoj gužvi pronaći trenutke mira samo za sebe.

Vodolija


Nemojte se zalijetati obećanjima da ćete nekome u nečemu pomoći. Ma koliko vam se činilo da ste puni energije, mogli biste prekasno shvatiti da vam nedostaje motivacije. Prijeko vam je potrebno da se malo udaljite od svakodnevnice i uobičajenog ritma. Priuštite sebi trenutke po svojoj mjeri, bez obzira da li je riječ o masaži, čitanju ili izležavanju u krevetu.

Ribe


Iako je dan počeo s mnogo obveza, vaša energičnost i motivacija biće zaslužni za većinu dobro odrađenih poslova. Veselićete se večerašnjem susretu sa simpatijom ili nekoj proslavi za koju ćete se satima sređivati. Odmjereno i oprezno proučavaćete osobu koja vam je upala u vidokrug, skrivajući osjećanja prema njoj.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info