Dnevni horoskop za 13.07.2019.

0

Ovan


Raspoloženje će vam biti promjenjivo. Biće trenutaka kada ćete oko sebe širiti dobro raspoloženje, ali i trenutaka razdražljivosti pa biste se na nekome mogli iskaliti. Kućne i porodične obaveze će se povećati. Ukoliko izostane pomoć sa strane, one će vam oduzeti sve slobodno vrijeme, zbog čega ćete biti neraspoloženi.

Bik


Svaki slobodni trenutak ispunićete nekom obavezom. Bićete puni energije pa će mlađi planirati večernji izlazak. Mogli biste se naći u društvu osoba koje razmišljaju drugačije od vas, možda čak i strancima. Nije isključeno da se među njima nađe neko ko će vas posebno zainteresovati i s kim ćete odmah pronaći temu za razgovor.

Blizanci


Zahvaljujući pojačanoj intuitivnosti, mogli biste predosjetiti neke događaje. Bićete osjetljiviji na probleme u odnosima s drugima, a posebno će bitan biti odnos s djecom. S drugim roditeljima ćete se savjetovati o odgoju, posebno ako i sami imate problematičnog tinejdžera. U večernjim satima mogla bi vas mučiti nesanica.

Rak


Ako je vaša veza pred prekidom, pokušajte vratiti izgubljeno povjerenje. Danas je odličan dan za pomirenja, razgovore i iskrenu komunikaciju. Osoba s kojom niste previše bliski, mogla bi od vas tražiti uslugu koja prevazilazi vaše mogućnosti. Uljudno je odbijte, tako da se ne naljuti, a da ipak održite koliko-toliko dobre odnose.

Lav


Partner će vas optuživati za manjak osjećanja i odgovornosti, ali ako se samo malo potrudite mogli biste ga brzo razuvjeriti. Pokušaćete napraviti plan rada i pridržavati ga se, ali će vam neko stalno remetiti mir. Slobodno vrijeme ispunite laganom rekreacijom, jer će vam pomoći da se oslobodite nakupljenog stresa.

Djevica


Osvajaćete vrckavim raspoloženjem i odličnim smislom za humor. Susret, novi početak ili upečatljivi trenuci s partnerom izvjesni su posebno u večernjim satima. Samce očekuje nova ljubavna priča. Tajne naklonosti biće otkrivene pa ćete znati na čemu ste i kolike su vaše šanse kod simpatije.

Vaga


Dan vam donosi komplikovane međuljudske odnose, ali i potrebu da se počne ispočetka. Dajte sebi i partneru novu priliku, jer je oboje zavređujete. Usmjerite energiju na one kojima treba vaša pomoć – tako ćete se najlakše riješiti neraspoloženja. Nepredvidivi ste pa će se partner i te kako morati potruditi da vas prati i razumije.

Škorpija


Prepustićete se plimi zanimljivih ideja i razmišljati o tome kako poboljšati zaradu ili osvojiti nekoga. Osjetićete da je trenutak za odvažniju akciju. Napravite plan rada za predstojeću sedmicu, naročito ako vam predstoje zahtjevnije obaveze. Pričuvajte se u saobraćaju i prepustite volan nekom drugom ako ste bili na zabavi i više popili.

Strijelac


Svojim gestovima i duhovitim opaskama privući ćete pažnju osobe koja vam se sviđa. Štagod započnete ili uradite, sve će vam ići glatko. Kreativna energija pomoći će vam da zablistate punim sjajem, ali budite spremni i na određena prilagđavanja svojih planova. Neko možda neće moći doći na obećano druženje, što će vas rastužiti.

Jarac


Više ćete se kretati i izlaziti s prijateljima te posjećivati mjesta na kojima niste dugo bili. Bićete u prilici da nekoga savjetujete i dobro ga usmjerite. Osjećaćete zadovoljstvo zato što ste nekome pomogli i učinili mu probleme podnošljivijima. Dan uljepšajte ručkom s pojedincima koji vam mnogo znače.

Vodolija


Bićete neraspoloženi, a razlog se krije u umoru koji se gomilao tokom radne sedmice. Partner će primjećivati da vas nešto muči, ali neće moći dokučiti šta je to. Nećete biti raspoloženi za razgovor, što bi on mogao pogrešno protumačiti kao vašu nezainteresovanost za njega. Potrudite se da mu dokažete suprotno.

Ribe


Kućne obaveze neće vam biti ugodne, ali ćete ih ispunjavati radi mira u domu. Izležavanje na kauču i dugo ispijanje kafe biće vam najdraži načini provođenja slobodnog vremena. Ipak, uporno nagovaranje prijatelja da se negdje večeras proveselite, nećete moći odbiti. Nećete se moći požaliti da se niste dobro zabavili.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info