Dnevni horoskop za 12.07.2019.

0

Ovan


Ako imate problematičan odnos s tinejdžerom, započnite razgovor, jer bi mogao voditi u dobrom pravcu. Mogli biste doznati šta ga muči i kako mu pomoći. U poslovima, koji su vezani za komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti uspješni. Novac će stizati na vrijeme, a mogući su i iznenadni dobici.

Bik


Vaša intima će biti izložena oku javnosti. Svaki poljubac ili prepirka biće zabilježeni budnim pogledom prisutnih. Poželjećete partnera samo za sebe i bićete sumnjičavi i ne naročito naklonjeni njegovim prijateljima. Umjesto da se žalite na umor, klimatske promjene i slično, preduzmite nešto. Bolje ćete se osjećati nakon vitaminskog tretmana.

Blizanci


Bili biste najsrećniji kada biste mogli pobjeći od obaveza i osoba koje vas umaraju prohtjevima i očekivanjima. Doći će do svađa s nekim osobama, ali brzo ćete smiriti cijelu stvar. U ljubavi ćete se više odricati da biste dobili šta želite, ali to je samo prividan osjećaj. Trebate se opustiti pa će sve sjesti na svoje mjesto.

Rak


Okolnosti vam idu naruku, ali nemojte praviti probleme tamo gdje ih nema. Jedina barijera za ostvarivanje željenih ciljeva je ona koju ste stvorili u vlastitoj glavi, ali osobe koje su vam sklone pomoći će vam da to na vrijeme uvidite. Druženje s osobom iz kruga poznanika dobija romantičan predznak.

Lav


Naći ćete se u okruženju koje će vas primorati da drugačije živite i promijenite navike. Partnerovo ponašanje doživjećete na pogrešan način. Neće vas odlikovati strpljenje, kao ni osjećaj za pravi trenutak. Ako imate ljubavni sastanak, Mjesečev uticaj upozorava na moguće nesporazume. Ne kasnite na dogovor i ne ponašajte se otresito.

Djevica


Ispunite dan veselim sadržajima, nazovite drage ljude i njegujte društveni život. Mogući su iznenadni preokreti u ljubavnom životu. Neka dešavanja će nositi element dramatičnosti, u čemu ćete uživati. Činiće vam se kako sve ima neki posebni značaj i počećete vjerovati u sudbinu. Osoba koju ste upoznali nikako vam ne izlazi iz glave.

Vaga


Zabrinjavaće vas novčano stanje. Imaćete toliko želja, a moraćete štediti. Mogli biste od roditelja ili prijatelja posuditi poveći iznos, ali dobro razmislite možete li im vratiti. U odnosu s kolegama u porastu je nepovjerenje, a s nadređenima ćete morati biti posebno oprezni. Ne dopustite sebi kašnjenje i odgađanje posla!

Škorpija


Iako imate utisak da vas nadređeni gledaju poprijeko, ne dopustite da vam to poljulja samopouzdanje. Sada imate priliku pokazati šta znate, kako zahvaljujući kreativnosti, komunikacijskim sposobnostima i dobrom utisku koji ostavljate u javnosti, tako i dobrodošloj podršci sa strane. Maštaćete o odmoru i ljetovanju.

Strijelac


Prošlost će se ušetati u vaš život. Ne dopustite da vas bilo ko ili šta povuče unatrag i osujeti u normalnom funkcioniranju. Nemojte se iznenaditi ako otkrijete da jedna osoba spletkari, prisluškuje ili širi priče koje vam neće ići u prilog. To otkriće teško će vam pasti, ali barem ćete znati šta vam je činiti.

Jarac


Otvoriće vam se nove mogućnosti. Bićete izvor dobrih ideja, bilo za nove poslove ili za poboljšanje postojećih. Proširićete interese, povećati znanje ili upoznati osobe koje će vam pomoći u napretku. Drugi će se oslanjati na vašu pomoć, samo pazite da vas neki ne iskorištavaju. Neki će biti pozvani na rođendan ili zabavu.

Vodolija


Vodite računa o tome gdje i kako odlažete papire, novčanik ili ključeve stana. Teško ćete hvatati korak s vremenom i obavezama. Naći ćete se u vrtlogu zahtjevnih poslovnih ili porodičnih zbivanja. Jedna osoba vam je posebno naklonjena, ali je vi ne želite u svom životu, jer vam je dosadna. Možda ste je potcijenili.

Ribe


Situacije će vam biti naklonjene, a vi prštati od energije. Spremno ćete prihvatiti sve izazove, čak iako iziskuju dodatna prilagođavanja. Shvatićete kako riješiti jedan problem i pitaćete se kako se toga ranije niste sjetili. Sprovedite u djelo donesenu odluku i ne dopustite da vas išta spriječi u tome. Intuicija vam je istaknuta – poslušajte je!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info