Dnevni horoskop za 11.07.2019.

0

Ovan


Izbjegavaćete veće društvo i radije uživati u svom miru. Nove ljubavi mogle bi biti tajnovite ili se odvijati skriveno od tuđih pogleda. Bićete skloni promišljanju i samoanaliziranju. Osigurajte sebi više vremena za odmor, posvetite se sebi i izborite se za ono za šta mislite da vam pripada.

Bik


Doći ćete do zanimljivih informacija ili bi vam neko mogao pomoći u ostvarenju važnog plana. Bićete privlačni i simpatični te upoznavati ljude s kojima ćete brzo povesti povjerljive razgovore. Zbog svoje spremnosti da saslušate i razumijete druge, prijateljima ćete biti dragocjen sagovornik.

Blizanci


Sputavaće vas ista mjesta i ljudi, tražićete više izazova i promjena. Njih bi moglo biti u večernjim satima pa će osjećaj dosade zamijeniti uzbuđenje. U poslu biste nešto mogli započeti, ali ne i završiti pa vas očekuju šefove kritike. U ljubavi vas uskoro očekuju lijepi trenuci pa se strpite ako se sada baš ništa ne događa.

Rak


Putovanja vam donose korisne spoznaje i zanimljive susrete. Ljubavne spone biće čvrste i održavajte ih takvima. Imaćete veću potrebu za zbližavanjem, ali i uljepšavanjem. Mogli biste se od frizera vratiti kući zadovoljni novim izgledom ili iz butika doći nakrcani vrećicama punim ljetne odjeće.

Lav


Nestaće neke finansijske prepreke, ali još nije vrijeme da ulazite u nove zajmove. Moći ćete se pohvaliti dobrom intuicijom, kada je u pitanju privatni život. Dobro ćete procijeniti koliko su bliske osobe iskrene prema vama. Popodne obećava zanimljive kontakte i nova poznanstva, zato ga provedite što aktivnije.

Djevica


Teško ćete uskladiti nagomilane obaveze s privatnim životom, a mogli bi iskrsnuti i novi problemi. Osjećaćete da vam treba više mira i neko ko vas razumije, ali partner će biti zaokupljen svojim brigama. Propitkivaćete svoju ulogu i značaj u ljubavnom odnosu te partnerove emocije i truditi se da dođete do određenih zaključaka.

Vaga


Pod velikim ste pritiskom i moraćete se potruditi da dokažete da možete ići ukorak s obavezama. Postoji mogućnost svađe s nekim pa pokušajte pronaći kompromisno rješenje. Mogući su porodični problemi, preuređenje ili mijenjanje mjesta boravka te nerazumijevanja s ukućanima koji neće najbolje razumjeti vaše motive.

Škorpija


Iako će vaše misli i planovi biti usmjereni na posao, osjećanja će vas voditi prema porodici. Obje strane tražiće od vas mnogo energije i ustupaka, ali znaćete uspostaviti ravnotežu. Ako ste slobodni, velika je mogućnost da započnete novu vezu, posebno ako se već duže s nekim “mjerkate” pogledima.

Strijelac


Bićete razdražljivi ili tražiti više nježnosti i ljubavnih dokaza, zbog čega biste partneru mogli postati naporni. Neki će primiti novčani iznos od članova porodice, bilo da ste u zajedničkom poslu ili ste tek nekim dijelom imali međusobnih obaveza. Na radnom mjestu moguća je napeta situacija – ne uplećite se u nečije rasprave.

Jarac


Svojim ćete šarmom i izgledom privlačiti tuđe poglede pa izlazak s društvom neće proći bez nečijih komplimenata na vaš račun. Na poslu se ističete organizatorskim sposobnostima, iako ima onih koji vas namjerno ili nenamjerno usporavaju. Ostavićete izvrstan utisak u pregovorima ili dogovoriti obostrano korisnu saradnju.

Vodolija


Budite štedljivi s novcem, jer položaj Mjeseca ističe brzopletost na planu finansija. Ako maštate o napredovanju, računajte na podršku nadređene osobe. Ne odbijajte poziv za izlazak. Moguća je nova ljubav, ali i planovi o zarukama i roditeljstvu kod onih koji su u ozbiljnim vezama.

Ribe


Dan ćete provesti u razmišljanju i analiziranju svog života. Prošli su događaji ostavili snažan utisak na vas i uticali na promjenu vaših svjetonazora. Osjećate da vam predstoji vrijeme odluka, nakon kojih slijede novi počeci. S partnerom ćete se gotovo intuitivno slagati, a povjerljiv razgovor rastjeraće sve strahove.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info