Orsay: Top 5 haljina ove sezone

0

Haljine uvijek veoma rado nosimo, a posebno tokom ljetne sezone: od posla preko raznih vrsta svečanosti pa do večernjih izlazaka. Kako bismo vam malo pomogle u izboru najmodernije haljine ovog ljeta, donosimo vam top 5 Orsay haljina ove sezone.

Cvjetni dezen


Popularan tokom svih sezona, a posebno tokom ljeta, cvjetni dezen našao je svoj put do haljina i ove sezone. Bilo da je u pitanju krupniji ili sitniji, sigurno nećete pogriješiti, a upravo ovaj dezen haljinu čini još ženstvenijom i privlačnijom, a srcoliki dekolte samo dodaje upečatljivom stajlingu.

Maksi haljina


Lepršave maksi haljine veoma rado nosimo tokom ljetne sezone, jer su veoma udobne i moderne. Karakteristični boho dezen ovu haljinu čini odličnom za sve prilike, a visoko podignuti struk i V izrez doprinose ženstvenoj silueti.

Imitacija čipke


Čipka je materijal koji možete nositi tokom svih sezona, bilo da se nalazi na haljinama, suknjama ili bluzama. Međutim, jednako privlačan i moderan stajling dobijate i kada birate komade garderobe čiji dezen neodoljivo podsjeća na čipku. Upravo jedan takav je ova prekrasna haljina, a koja je idealna za tople ljetne dane.

Asimetrični kroj


Tokom ljetne sezone, jedan od vodećih trendova ogleda se u asimetričnim komadima garderobe, bilo da su u pitanju suknje, bluze ili haljine. Naravno, nama je trenutno najzanimljivije ovo zadnje pa će upravo takva lepršava haljina biti pun pogodak tokom toplih ljetnih dana. Takođe, ona ima i visoko podignuti struk, a koji će u ovom slučaju samo još više pomoći da vizuelno dodate par centimetara svojoj silueti.

Najpopularniji ljetni dezen


To su, bez premca, pruge. Zaista, možemo reći kako je ljeto nezamislivo bez razdraganih pruga, a ove sezone su prisutnije i popularnije nego ikad prije. Haljina bez ramena, ukrašena bijelim i morsko plavim prugama, apsolutno je fantastičan izbor ove ljetne sezone, a možete je nositi gotovo u svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info