Dnevni horoskop za 10.07.2019.

0

Ovan


Ljutićete se na sitnice i uvrijeđeno ćete reagovati na dobronamjernu kritiku. Ako ste u zategnutim odnosima s nekim od saradnika, pripazite da ih ne pogoršate. Moguće su pravne zavrzlame vezane za dobijanje nasljedstva i imovinsko-pravne sporove. U braku pokažite više odgovornosti u rješavanju nesporazuma.

Bik


Sate koje ćete provesti sami sa sobom biće malobrojni. Očekuje vas mnoštvo obaveza, ali i društvenih kontakata. Dobro se slažete s partnerom, iako se vaši pogledi na mnoge stvari razlikuju. Nemojte biti kruti i tražiti da sve bude po vašem – dopustite i drugoj strani neka izrazi svoje mišljenje. Većih neslaganja ipak neće biti.

Blizanci


Sve povoljnosti su vam danas vezane za osobe iz drugih mjesta ili strance. Neko vam može nametnuti nešto što će se ispostaviti kao dobro za vas. Podršku na poslu imate, samo je pitanje kako ćete je iskoristiti. Imate potrebu da se posvetite voljenoj osobi. Prijao bi vam zajdnički put i promjena okruženja. Slobodne pripadnice znaka nisu raspoložene za nova poznanstva. Više ste okrenuti prijateljima. Čućete interesantan ljubavni rasplet jedne, vama bliske, osobe.

Rak


Ako prodajete neku stvar ili nekretninu, možete naići na odličnog kupca, a odigrate li neku od igara na sreću, nije isključen kakav manji dobitak. Nećete dopustiti da vas uzbuđuju zbivanja na poslu. Bićete iznad nekih situacija i ljudi, okrenuti vlastitim interesima. Ako ste se dosad samo “gledali” sa simpatijom, danas bi moglo doći do nečeg konkretnijeg.

Lav


Ukoliko kupujete, prodajete ili preuređujete stan, ne donosite odluke brzopleto. Bitno je dobro promisliti o mogućim posljedicama preduzetih radnji, da poslije ne zažalite. U ljubavi je situacija dobra, ali ako budete tapkali na mjestu mogla bi se pogoršati. Mirno s partnerom riješite sve nedoumice, jer možda ste se samo pogrešno razumjeli.

Djevica


Intelektualni kapaciteti biće istaknuti pa ćete nekom dokazati da može računati na vas. Dan je pogodan za učenje, pisanje i komunikaciju, a posebno za prikupljanje podataka. Trčaćete s jednog mjesta na drugo, biti rastrzani na više strana, a razgovori s osobama iz struke dovešće vas do novih saznanja.

Vaga


Dobro ćete se uklopiti u svako društvo i gotovo o svakoj tematici ili problematici imati šta za reći. Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa, stoga velikodušnije pristupite drugoj strani ili prihvatite ruku pomirenja. Bićete šarmantni i privlačni, a neko će biti uzbuđen vašom pojavom.

Škorpija


Elementi zabave biće prisutni u svim vašim aktivnostima pa tako i na poslu. Ali, nećete zabušavati nego se prikazati u najboljem svjetlu i savjesno izvršavati obaveze. Možete naići na nečiju naklonost i iskoristiti nove prilike. Neki će svojim šarmom i duhovitošću privući osobe željne zabave i neobaveznog druženja.

Strijelac


Moglo bi vam se dogoditi da započnete više manjih poslova, a gotovo ništa ne privedete kraju. Nerviraće vas postupci ljudi s kojima sarađujete, zanemarujući pri tome vlastite propuste. Bilo bi poželjno da sredite misli i stavite stvari na svoje mjesto. Ako imate nesanicu, pripazite na ishranu – neka večernji obroci budu niskokalorični.

Jarac


Partner će otvoreno pokazivati ljubav i naklonost, osjećaćete se poželjno i voljeno. Odnos će biti skladan pa ćete uživati u zajedničkim trenucima. Neće vas zapostaviti ni kolege na poslu. Vaša dobronamjernost i prijateljske geste biće očite pa će vam se neke osobe lakše približiti. Neposrednošću otvarate vrata novim prijateljstvima.

Vodolija


Na poslu će biti raznih dešavanja. Od saradnika nećete imati podršku, a i pretpostavljeni će pokazati svoju drugu stranu. Oni koji su vas do sada štitili, promijeniće ponašanje. Međutim, kroz sve ovo ćete proći bezbolno i na kraju biti zadovoljni, ali trenutni planetarni položaj od vas traži mnogo strpljenja pa i odricanja.

Ribe


Energiju usmjerite na poslove vezane za putovanja, inostranstvo i kontakte sa strancima. Dan je povoljan za rješavanje privatnih problema i bavljenje partnerom i djecom. Zato, kad dođete kući, ne pričajte o poslovnim problemima nego se pozabavite porodičnim pitanjima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info