Dnevni horoskop za 09.07.2019.

0

Ovan


Oni koji su svježe ušli u ljubavnu vezu, puno će očekivati od druge strane, pri čemu mogu biti i naporni. Nedostajaće vam spontanosti iz straha da ne učinite nešto pogrešno. Opustite se, planetarna podrška vodi vas u dobrom pravcu. Manji poslovni i ljubavni zastoji i prepreke obilježje su samo današnjeg i sutrašnjeg dana.

Bik


Znaćete se radovati malim stvarima, a mnogi će proslaviti i neki značajniji događaj. Uživaćete u osjećaju da ste sami kreatori svoje sreće i da s lakoćom otvarate mnoga vrata, čemu će pridonijeti i vaše samopouzdanje. Bogat društveni život omogućiće vam nova poznanstva, a neka bi mogla biti i ljubavna.

Blizanci


Poslovne napetosti će se nastaviti i nećete ih moći ukloniti na brzinu. Ako se osjećate frustrirano u sadašnjoj situaciji, odolite želji da se preko noći prebacite na nešto drugo. Ukoliko uočite da ste nezadovoljni u sadašnjem ljubavnom partnerstvu, nemojte na brzinu raskidati odnose. Potrudite se da spriječite dalji razvoj netrpeljivosti.

Rak


Puni ste samopouzdanja. Spremnost da uložite sebe u nove poslove ili jačanje stečenih položaja daće dobrih rezultata. Venera podržava svaki vaš iskorak iz prosječnog. Dajte prostora svojim idejama. Neko ko živi u inostranstvu često misli na vas – možda je to simpatija.

Lav


Dobićete zanimljivu ponudu za dodatni izvor prihoda, što bi moglo rezultovati promjenom posla u bliskoj budućnosti. U ljubavi dajte prednost razumu, jer ste zbrkani i nedorečeni pa partner ne zna na čemu je s vama. Ne odgađajte dogovorene preglede kod doktora.

Djevica


S obzirom na to da ćete mnogo raditi i živjeti dinamično, mogli biste se prilično iscrpiti. Iako nećete osjećati fizički umor, on će se ispoljiti kroz vašu razdražljivost i nervozu. Biće važno da imate objektivni uvid i realno procijenite situacije, naročito one ljubavne prirode. Previše očekujete od partnera, a da toga možda niste ni svjesni.

Vaga


Ako ste u skrivenoj vezi s nekim na radnom mjestu, vašu tajnu mogao bi otkriti neko od kolega. U svakom slučaju, bilo bi dobro da odvojite posao od ljubavi. U porodičnom okruženju očekujte porast obaveza. Efikasna organizacija vremena i aktivnosti biće posebno bitna kako biste sve stigli obaviti.

Škorpija


Bićete srećne ruke. Širićete pozitivnu energiju i optimizam te biti rado viđeni i pozivani u društvo. Telefon će vam često zvoniti pa ćete uglavnom komunicirati s prijateljima. Poslovne kontakte krasiće skladan odnos koji će vam pomoći u ostvarenju planova. U ljubavnim odnosima preuzećete inicijativu i nekoga zavesti.

Strijelac


Teško ćete izdržati kritike ukućana, čak i ako znate da su u pravu. Nedostajaće vam razumijevanja, a svaku primjedbu izreći ćete svadljivim tonom. Sitnice će vas pogađati više nego što bi trebale, a svemu će biti kriva vaša preosjetljivost. Samci, nemojte da vas uplaši lavina emocija koju je neko pokrenuo u vašem srcu.

Jarac


Intelektualni kapaciteti biće naglašeni pa ćete briljirati u situacijama koje iziskuju rječitost, argumentaciju ili uvjeravanje. Imaćete sreće na putovanjima i poslovnim sastancima, ali i u ljubavi. Dan bi mogao označiti prekretnicu u životima samaca – nije isključeno poznanstvo koje će brzo prerasti u nešto veće.

Vodolija


Vrijeme provedeno na poslu ispunjavaće vas zadovoljstvom. Uživaćete u osjećaju da nešto stvarate i razvijate i radovaće vas svaki pa i najsitniji pomak. Neće vam nedostajati motivacije, a ako u nečemu pogriješite, šalićete se na svoj račun. S finansijama budite oprezniji, jer nisu isključeni neplanirani troškovi.

Ribe


Zračićete samopouzdanjem, a način na koji ćete se predstavljati i voditi razgovor ostavljaće snažan utisak na sagovornike. Telefon će vam neprestano zvoniti, mnogo vremena provodićete okruženi prijateljima i poznanicima, a aktivan društveni život povezaće vas s ljudima koji će vam osvježiti svakodnevnicu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info