Dnevni horoskop za 08.07.2019.

0

Ovan


Budite fleksibilniji u prihvatanju nekih ljudi i njihovih navika. Bićete pritisnuti velikim očekivanjima nadređenih ili poslovnih partnera pa ćete se naći u stisci s vremenom i pred velikim izazovima. Bićete nezadovoljni partnerovim postupcima pa biste se mogli povući u sebe. Ako poradite na komunikaciji, oslobodićete se strahova.

Bik


Otvoreno ćete izražavati nestrpljenje po pitanju nekih poslova ili osoba. Iritiraće vas navike pojedinaca pa ćete njihove mane posmatrati pod lupom. U silnoj želji da sve uradite kako treba, izložićete nepotrebnom pritisku ljude oko sebe. U porodičnom krugu očekuju vas obaveze. Moraćete se nečega odreći u korist drugih.

Blizanci


Dan je povoljan za sklapanje novih prijateljstava ili ulaska u nove ljubavne veze. Ne propuštajte večernji izlazak, jer bi vam mogao proširiti vidike. Osoba iz prijateljskog kruga tražiće od vas manji ustupak ili pomoć. Izađite joj ususret! Zaljubljeni će tražiti priliku za novi susret. Ne plašite se uspjeha i ne posustajte pred ciljem!

Rak


Mogli biste na neugodan način shvatiti ko vam je zapravo prijatelj. Pazite kome povjeravate svoje intimne tajne, kako vam se nepromišljenost ne bi obila o glavu. Udvaraće vam se osoba do koje vam nije stalo pa biste nehotice mogli povrijediti drugu stranu ili poslati pogrešne znakove. Izdvojite vrijeme samo za sebe i sredite misli.

Lav


Bićete u doticaju s velikim brojem ljudi. Ponašajte se spontano, ali budite obazrivi. Možda ćete morati izvoditi radove u kući i pri tome se koordinisati s ukućanima. Neki rođeni u ovom znaku bi mogli planirati selidbu ili život u drugom gradu. Zbližićete se s osobom do koje vam je stalo pa ćete imati prilike pokazati se u najboljem svjetlu i time zadobiti njene simpatije.

Djevica


Priliv energije upućuje na nepresušnu radnu snagu i dobro podnošenje raznih napora. Imaćete snage da čitav dan provedete na nogama i u poslu, a da se ne umorite. Što se tiče finansija, pripremite se na naplatu računa, iznenadnih ili neplaniranih troškova. Veče posvetite prijateljima i dobro se zabavite.

Vaga


Do izražaja će doći vaša kreativnost. Osjećaćete se ispunjeno baveći se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Kroz glavu će vam prolaziti originalne ideje, a oni hrabriji krenuće u njihovo ostvarivanje. Ljubav će biti vaša pokretačka snaga pa će mnogi preduzeti nove korake kako bi se više približili ili udovoljili partneru.

Škorpija


Brzopletim postupcima ćete uznemiriti partnera i njegovo strpljenje dovesti do krajnjih granica. Ako ste neke odluke donijeli sami, bilo bi vrijeme da ih iznesete svom partneru. Neki bi mogli biti svjedoci napete situacije ili događaja. Sami procijenite koliko vam se isplati umiješati ili je ipak bolje da zavađene strane same riješe svoj problem.

Strijelac


Porast samopouzdanja pozitivno će se odraziti u poslovnim pregovorima. Tako će se neki u pravo vrijeme naći uz osobe koje im mogu osigurati nove poslove ili im pomoći da se zaposle. Slobodni će s više ljubavnog žara pristupiti simpatiji, a večerašnji izlazak mogao bi ispuniti vaša očekivanja. Shvatićete da ste se zaljubili.

Jarac


Nećete biti zadovoljni razvojem poslovne situacije, a otvoreno negodovanje može vas udaljiti od ključnih osoba i aktuelnih zbivanja. Više sreće pratiće vas u ljubavnom ili društvenom životu, kojima ćete nadoknaditi poslovno nezadovoljstvo. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi promijeniti vaš ljubavni status.

Vodolija


Rado ćete prihvatati pozive na kafu ili izlazak te prisustvovati društvenim zbivanjima. Naći ćete vrijeme za omiljenu sportsku aktivnost, a s partnerima nerijetko sklapati poslove ili kovati planove za budućnost. Iako će vam način života ostavljati premalo vremena za ljubavni život, zadržaćete dobar odnos s partnerom.

Ribe


Posjećivaćete poštu ili banke, plaćati pristigle račune ili se odlučiti za veću kupovinu. Možete neplanirano potrošiti veći novčani iznos, ali isto tako i naplatiti stari dug ili račun. Intenziviraćete neke kontakte i biti sposobni razumjeti druge ljude i situacije u kojima se nalaze. Intuicija će vas besprijekorno služiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info