Dnevni horoskop za 06.07.2019.

0

Ovan


Druženje, koje ste organizovali sa svojim partnerom, možda će u posljednjem trenutku biti otkazano. Možda nećete dobiti pravi odgovor zašto je to tako i pitaćete se da li to znači da on ne želi da vas vidi. To sigurno nije slučaj. Svi znaci upućuju na to da je u pitanju loša vijest i da partner nije htio da vas uznemirava. Držite se. Trebalo bi uskoro da se čujete sa svojom voljenom osobom.

Bik


Iznenadni i neočekivani problem mogao bi da vas zadesi u kući. U pitanju je najvjerovatnije neki problem sa instalacijama, telefonom ili električnim aparatima. Takva situacija mogla bi da vas izbaci iz takta, zbog vremena provedenog u kući i sa serviserima, ali morate se pomiriti s tim. Želite da se vaše domaćinstvo vrati u normalu što prije.

Blizanci


Previše komunikacije bi moglo da bude veoma ometajuće danas. Možda će telefon stalno da zvoni ili će vam izgledati da svi ljudi iz vaše okoline pričaju odjednom. Sav ovaj haos vam može zadati glavobolju ako ga ne dovedete u neki red. Pustite telefon da zvoni, odmaknite se od računara i izađite malo na svjež vazduh. Treba vam malo mira i tišine.

Rak


Iznenadni, ali obavezni trošak mogao bi da napravi veliku rupu u vašem budžetu danas. Možda su u pitanju neke popravke po kući ili na kolima. Možda neko mora do zubara. Sve ovo bi moglo da vas izbaci iz ravnoteže, ali možete se snaći ako budete obratili pažnju na detalje. Smanjite neke druge ishode i sve će ponovo biti u ravnoteži.

Lav


Generalno gledano, emotivno ste prilično stabilni. Ali današnji događaji će vas možda malo izbaciti iz kolosijeka. Nije ništa strašno u pitanju, ali sitnice kao što su izgubljeni ključevi, ispuštanje svega što vam padne pod ruku i gomila propuštenih poiziva ići će vam na živce. Usporite malo i ostanite fokusirani. To je jedini način da se pregura današnji dan.

Djevica


Ako ste proučavali astrologiju, numerologiju ili bilo koju drugu nauku tog tipa, danas će vam koncepti koje ste učili biti pomalo zbunjujući. Možda vas zbunjuju neke ideje koje su preduslovi za ono što trenutno radite. Vratite se malo unazad i pređite ponovo neke od lekcija i sve će ponovo imati nekog smisla. Vjerovatno ćete napredovati mnogo brže.

Vaga


Prijatelj bi mogao da vas zamoli za pozajmicu. U dobrim ste odnosima i razumijete kroz šta vaš prijatelj prolazi i želite da pomognete. Ali može proći duži vremenski period dok vaš prijatelj ne bude u mogućnosti da vrati dug. Ako ste spremni da date pozajmicu, sjetite se da nikad ne pozajmljujete prijateljima nešto što niste spremni da im poklonite.

Škorpija


Neki dio opreme koji dosta koristite, možda računar, televizor ili neki električni uređaj, može da se pokvari. Ne pokušavajte sami da popravite kvar, čak i ako mislite da znate kako. Pozovite servisera da vam riješi problem. Ako sami probate da riješite problem, možete izazvati još dodatne štete. Ovo je definitivno dan kada treba biti oprezan.

Strijelac


Uspijevate da premostite jaz između vaše fizičke i duhovne strane danas. Uspostavili ste ravnotežu i posvetili ste objema stranama jednako vrijeme. Nađite se s prijateljima i popričajte o problemima koji vas muče. Nemojte da vas iznenade rješenja koja vam prijatelji predoče. Najvjerovatnije su vam misli već išle u tom pravcu.

Jarac


Ovo bi mogao da bude dan pun žurbe. Vjerovatno ćete pokušati da odete na previše mjesta odjednom. Prijatelji će željeti da se vide sa vama, ali imaćete previše obaveza. Trebalo bi možda da sortirate zadatke po važnosti i da se o njima prvo pobrinete. Na taj način uspjećete da se izborite sa ovim brzim danom.

Vodolija


Možete čuti prilično čudne glasine danas. Neko je pogrešno protumačio neku informaciju i sada je ona prešla u nešto sasvim drugo. Najbolje je da lično provjerite o čemu se radi prije nego što donesete neki zaključak. Nemojte se plašiti da prenesete ono što ste naučili. Bolje je da sasiječete takva ogovaranja odmah u korijenu nego da dopustite da se šire.

Ribe


Danas možda imate neko putovanje na umu. To bi moglo da bude vezano za posao. Neko je trebao da otputuje, ali je bio spriječen i vi ste zauzeli njegovo mjesto. To bi moglo da vam malo poremeti planove, ali ako se potrudite mogla bi da bude i prava avantura. Najbolje je prihvatiti stvari takve kakve jesu i izvući najbolje iz trenutne situacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info