Dnevni horoskop za 05.07.2019.

0

Ovan


Imaćete potrebu da zavedete red u životu, raščistite neke odnose ili se više pozabavite područjem koje vas zanima. Bićete dosljedni u odlukama pa ni dobri rezultati neće izostati. Privatni život i odnosi s ukućanima dobiće na značaju. Zajedničkim snagama kreiraćete budućnost, kako bi vam svima bilo bolje.

Bik


Dobro se fokusirajte na ono što morate obaviti, jer će vam odgađanje obaveza poremetiti ostale planove. Osmislite svoje vrijeme tako da ne bude ni trenutka praznog hoda. Odgovaraće vam povećana aktivnost. Mlađi Bikovi će se suprotstaviti roditeljskom autoritetu.

Blizanci


Uželjećete se promjena i izazova. Neki će se osjećati zaljubljeno ili barem zadovoljno zbog osjećaja da su riješili emocionalne teškoće. Osoba koju ne možete zaboraviti, mogla bi stupiti u kontakt s vama i dati nade za novi ljubavni početak. U poslovnim vodama ne odustajte od zacrtanih ciljeva. Održite obećanje koje ste dali kolegi.

Rak


Učinkovitost će biti vaša vrlina – sve što započnete to ćete i dovršiti. Iskoristite priliku za razgovor sa šefom, jer vam on može dati dobar poslovni savjet. Ako ste nešto posudili nastojte to vratiti na vrijeme, posebno ako je riječ o novcu. Ako očekujete odgovor na poslanu poslovnu molbu, uskoro biste mogli čuti vijesti.

Lav


Bez konkretnih razloga, osjećaćete se razdraženo i umorno pa pripazite da svojim ponašanjem ne upropastite pozitivan razvoj ljubavne situacije. Rasprava s partnerom kulminiraće zbog promjena raspoloženja i suprotstavljenih interesa. Ono što vama bude odgovaralo neće i njemu pa ćete otežano pronaći srednje rješenje.

Djevica


Nerazriješeni odnosi ili porodične teškoće neće podnositi odgađanje pa ćete se morati uhvatiti ukoštac s njima. Razgovarajte s ukućanima odmjerenim tonom i ne namećite svoje stavove. Pojave li se zdravstvene tegobe, nemojte biti nemarni prema sebi. Možda bi bilo pametno posavjetovati se s doktorom.

Vaga


Privlačićete pažnju izgledom i ponašanjem. Bićete željni uzbuđenja, ljubavnih avantura i dokazivanja. Odlično ćete se snaći na stručnom skupu, poslovnom putovanju i u komunikaciji s inostranim partnerima. Imaćete spretne ruke i biti vješti u zanatskim poslovima. Obavite poslove vezane za banku.

Škorpija


Iako su vam poslovni rezultati neizvjesni, napori neće proći nezapaženo. Nastavite istim tempom i ne obazirite se na one koji misle drugačije. Raspoloženje će vam biti promjenjivo i odraziti se na odnos s ljudima s kojima živite. Možete ih iznenaditi pretjeranom otvorenošću i kriticizmom, a potom samozatajnošću.

Strijelac


Razvijajte umjetničke sklonosti, stvorite dobar ugođaj oko sebe. Moći ćete se osloniti na svoje diplomatske sposobnosti i umijeće pregovaranja pa ćete uspjeh postizati bez velikog truda. Odabiraćete društvo ljudi koji vas nadahnjuju i s kojima uvijek imate dobrih tema za razgovor. Imate veliku šansu da otputujete negdje!

Jarac


Vjerujte u svoju intuiciju, jer ćete nepogrešivo znati koji sljedeći potez trebate povući. Neko će vas osvojiti komplimentom ili ćete u društvu upoznati nekoga ko će vam se svidjeti. Dobro ćete se slagati s kolegama, a vaše organizacijske sposobnosti biće pohvaljene od strane nadređenih.

Vodolija


Koncentracija će vam biti na odličnom nivou, a volja jaka pa ćete sve što se bude događalo dočekati spremni. Ako se osjećate usamljeno, pozovite prijatelje, inicirajte susrete i zabave. Na ljubavnom planu slijede vam velika poboljšanja. Odnos s partnerom izaći će iz zatvorenog kruga pa će vam mnogo toga biti jasnije.

Ribe


Malo toga će vam danas ići po planu. Bićete izloženi pritisku okoline i nečijim prevelikim očekivanjima. Klonite se rasprava, jer vam svađe nisu potrebne. Ne otkrivajte svoje slabosti i planove drugima, naročito one poslovne prirode. Neki će ući u novu vezu, ali će imati osjećaj da je druga strana previše zatvorena i nedostupna.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info