Dnevni horoskop za 04.07.2019.

0

Ovan


Završićete većinu poslova i nećete imati nikakvih prepreka u ostvarivanju zacrtanog cilja. Izbjegavajte svađe u radnoj sredini, ali ako do njih ipak dođe, ne povlačite se prije nego što ste raščistili nesporazume. Lijepe ljubavne prilike izvlače vas iz lošeg raspoloženja, ali pripazite da prema simpatiji ne nastupite previše direktno.

Bik


Sve će odisati razumijevanjem na ljubavnom planu. Pomirićete se s partnerom, raščistiti nedoumice ili postići to da vas simpatija, za koju ste bili uvjereni da ne mari za vas, počinje primjećivati. Iako će vaš rad trpiti kritike onih koji misle da znaju više od vas, ne dopustite da vas to obeshrabri. Oslonite se na vlastite sposobnosti.

Blizanci


Vaši porodični problemi mogli bi se loše odraziti na vaš odnos sa prijateljem ili partnerom. Radi se o tome da će komunikacija biti na nezavidnom nivou. Nemojte se raspravljati previše i kriti kako se osjećate. Ako imate problem, razgovarajte otvoreno o tome. Osoba koja vas voli će vas razumjeti. U suprotnom, zapitajte se da li je zaista vrijedna.

Rak


Ako u ljubavnom životu bude bilo neugodnosti, sve ćete okrenuti u svoju korist optimizmom i samopouzdanjem. Nećete odustajati pred prvom preprekom. Dokažite svoju zrelost i smirenost i onda kad vam nije sve po volji. Ako ste se udaljili od bliskih saradnika, poduzmite odlučne korake da to što prije ispravite.

Lav


Moraćete usvojiti pregršt novih informacija ili nešto naučiti kako biste bili spremniji za poslove. Planovi bi se mogli mijenjati u posljednji trenutak pa se pripremite na putovanje. Neki će mijenjati kolegu ili nadređenog. Moguće je povećanje zarade, bilo da je riječ o povišici ili dodatnim izvorima prihoda. Neko vam vraća novčani dug.

Djevica


Iako se današnje aktivnosti neće odvijati onako kako biste željeli, razloga za zabrinutost nema. Intuitivno ćete osjetiti kako se trebate postaviti u nekoj nepovoljnoj situaciji. Postoje i izgledi da dođe do promjena u krugu prijatelja – s nekima od njih ćeste se prestati viđati, ali ćete ubrzo sklopiti nova poznanstva. Prijatelji će vas pozvati na zabavu ili u veće društvo.

Vaga


Porodične obaveze i odgovornosti sve više vas guše. Trebaće vam mir i tišina. Recite partneru sve što vas muči, podijelite brige, otvoreno iznesite svoje bojazni i strahove. Dugotrajan boravak u zatvorenim prostorijama ispunjavaće vas tjeskobom pa se organizujte tako da vam ostane dovoljno vremena za fizičke aktivnosti.

Škorpija


Usporite tempo i razmišljajte prije svakog poteza – bolje ćete uočiti nove prilike i rješenja. Neke očekuje neugodan razgovor s djecom. Moraćete nešto promijeniti u pristupu. Možda su vaša očekivanja prevelika ili im ograničavate slobodu kretanja. Ljubavni život odvija se pod Venerinim uticajem pa bi samci trebali što više izlaziti.

Strijelac


Imaćete promjene raspoloženja. Posvađaćete se, a kad trebate nešto argumentovati, povući ćete se u sebe gubeći volju za raspravom. Mnogi vas danas neće moći prepoznati. Ne pridajte preveliki značaj takvim događajima, jer su prolazni pa ćete već sutra opet biti u svom starom, dobrom izdanju. Pazite na troškove i bitne dokumente.

Jarac


Pašće vam na pamet odlične ideje koje će vas držati mentalno aktivnima. Mogli biste započeti nešto sasvim novo o čemu već dugo razmišljate. U ljubavi ćete pokazati prijateljsko lice i podržati dragu osobu u njenim nastojanjima. Uživaćete u partnerovom društvu. Često ćete ga pitati za mišljenje i cijeniti njegov pogled na svijet oko vas.

Vodolija


Poslovi vezani za finansije, zajam ili sud iziskivaće oprez. Ne vjerujte obećanjima, posebno od osoba koje vam već na prvi pogled ne ulijevaju povjerenje. Prekontrolišite situaciju u poslu ukoliko uloge i zaduženja nisu jasni. Prema ljubavnom partneru bićete prgavi i drski pa se nemojte čuditi ako se naljuti i prestane s vama razgovarati.

Ribe


Ne rješavajte nesporazume među kolegama, jer ćete nepotrebno biti uvučeni u njihove probleme. Nemojte miješati ljubav i posao ili povjeravati intimne tajne nedovoljno bliskim kolegama. Ogovaraće vas i dovesti u neugodnu situaciju. Ako zaključite da su vam potrebni odmor i opuštanje, preuzmite potrebne korake ka njihovom ostvarivanju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info