Dnevni horoskop za 03.07.2019.

0

Ovan


Zbog poslovnih zaostataka bićete prisiljeni da ostanete raditi i nakon radnog vremena. Slaba koncentracija biće glavni krivac za neučinkovitost. S partnerom ćete raspravljati o preuređenju stana ili kupovini novog namještaja, ali se nikako nećete moći dogovoriti. Svako će tjerati po svome pa se na kraju možete i posvađati.

Bik


Sreću ćete pronalaziti u malim stvarima, poput kafe s prijateljima ili u igri s djecom. Isticaćete se na poslovnim sastancima. Šefovi i kolege cijeniće vašu mudrost i argumentovanost kojoj neće biti premca. Umor u večernjim satima ipak upozorava da za sve postoje granice pa tako i za vas. Okrijepiće vas raniji odlazak na spavanje.

Blizanci


Naći ćete se na raskršću u poslovnom ili privatnom životu i bićete obuzeti nizom nedoumica i dilema. Nećete se rado izjašnjavati, čak i ako situacija bude nalagala energičniji pristup. Pripazite da se ne upletete u ljubavni trokut, jer će vas neriješene emocionalne situacije iscrpljivati preko mjere. Pazite da ne izgubite vrijednu stvar.

Rak


Nećete biti zadovoljni današnjim razvojem situacija. I na radnom mjestu i u privatnom životu biće pretjeranih zahtjeva zbog kojih ćete brzo gubiti strpljenje. Zbog prevrtljivog raspoloženja mogli biste se pokazati netaktičnima u komunikaciji s okolinom. Pokušajte ublažiti ispade i izbjeći bilo kakvu dramu.

Lav


Okrenite se svakodnevnim poslovima, mislite i djelujte kratkoročno. Budite spremni na brzo reagovanje i na improvizaciju. Nekima će biti natovarene nove obaveze. Iako ćete se morati na brzinu snalaziti, na kraju će vam se napori isplatiti. Neki će zbog izraženijih zdravstvenih tegoba posjetiti doktora.

Djevica


Dan je najviše naklonjen onima koji se bave umjetnošću. Duh kreativnosti zahvatiće i ostale pripadnike znaka pa biste mogli kupovati ukrasne stvari za vašu kuću. Ipak, kako se nećete znati zaustaviti, mogli biste previše potrošiti. Riješićete zapetljanju ljubavnu situaciju. Ako ste raskinuli odnos, još nije kasno za razgovor koji će pomoći riješiti problem.

Vaga


Zbunjivaćete prijatelje i ukućane promjenjivim ponašanjem pa se nemojte ljutiti ako vam upute pokoju kritiku. Neki među vama shvatiće da je vrijeme za osamostaljenje i da je neophodno da prestanete biti zavisni od roditelja. Ne budite previše otresiti prema drugima, posebno ako vam i ne misle naštetiti nego vas samo dobronamjerno savjetuju.

Škorpija


Bićete puni energije, a okolina će vas doživljavati kao preduzetnu i sposobnu osobu. Na poslu ćete izgarati i previše raditi. Obavijesti, pisma i pošiljke koje ćete primiti skrivaće ugodna iznenađenja. U tome će najviše prednjačiti poruke romantičnog sadržaja pa ćete dosta vremena provesti dopisujući se sa simpatijom.

Strijelac


Zbivanja u životima drugih ljudi primoraće vas da promijenite kriterije. Mnogo ćete razmišljati o sebi pa ćete pronaći neke odgovore. Pažnju će vam zaokupljati sadržaji koji sadrže element uzbuđenja i nečeg novog. Mlađi će biti okrenuti društvenom životu, što će vas i dovesti u situaciju da nekog upoznate.

Jarac


Pred vama je dan emotivnog ispunjenja. Želja prema nekome biće jaka pa ste spremni na poteze koji će i vas same iznenaditi. Nadređenoj osobi svidjeće se vaša odlučnost i spremnost na hrabro djelovanje. Bićete puni entuzijazma i svjesni toga da uspjeh zavisi samo od vas. Mogući su dobici od nagradnih igara.

Vodolija


Zahvaljujući intuiciji, uspješno ćete riješiti složenu situaciju iz prošlosti. Unutrašnji glas vodiće vas do pravih rješenja. Rijetki će biti trenuci koje ćete moći posvetiti sebi. Radne kolege, prijatelji i roditelji imaće veliki uticaj na vaš privatni život pa ćete biti rastrzani na više strana, nastojeći svima udovoljiti.

Ribe


Dan je odličan za putovanja i poslove koji traže vještinu komunikacije s ljudima. Bićete puni optimizma i najviše usmjereni na zabavu i kontakte. Svaka će vas novost zanimati pa ćete kroz prijateljska druženja doživljavati razne zanimljivosti. Od vas će se očekivati da nekome nešto objasnite, a taj ćete zadatak uspješno obaviti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info