Dnevni horoskop za 02.07.2019.

0

Ovan


Posla će biti preko glave pa ćete morati raditi punom parom. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nije isključeno da vaša firma promijeni vlasnika ili odjel dobije nove rukovodioce. Neki bi mogli dobiti pomoćnika, odnosno osobu koju ćete morati podučavati.

Bik


Planetarna podrška pogodovaće umjetničkim i sličnim zanimanjima, a svoju maštovitost usmjerićete i na ljubavni odnos. Spremni ste za novi početak pa ćete hrabro pristupiti simpatiji i odnosu dati više prilike za razvijanje. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom.

Blizanci


Dogovori i planovi mogli bi se izjaloviti. Zbivanja će podlijegati odgađanjima, a poteškoće na koje možete naići zahtijevaće dodatnu energiju. Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome, svjesni da time sebi i svojoj vezi nanosite štetu. Partner će vam dati do znanja da ste posvećeni ispunjavanju ličnih ciljeva, nauštrb porodice. Razmislite o njegovim riječima.

Rak


Osjetićete potrebu da potisnutu ljutnju izbacite na vidjelo. Bura negodovanja može pročistiti ono što je trebalo, a ljubavni odnos ponovno postati svjež i “očišćen” od nesporazuma. Odlično ćete se snalaziti u pismenoj i usmenoj komunikaciji. Otvaraju vam se putevi prema inostranstvu i usavršavanju znanja.

Lav


Uspješno ćete prikrivati svoje slabosti ili neznanje. Pred drugima ćete se lukavo predstavljati u svjetlu boljem nego što se zaista osjećate. Novi ljubavni počeci obećavaju zanimljiv i dinamičan odnos, iako ne i trajnost. Mogli bise potrošiti značajne sume novca na trendovske odjevne artikle ili večernji izlazak.

Djevica


Pred vama su izvrsne prilike, ali nastojte se “dohvatiti” jednog cilja, umjesto da se razletite na sve strane. Imaćete podršku javnosti te sklopiti poznanstva koja će vam u budućnosti dobro doći. Inat će vas tjerati prema naprijed, posebno u situacijama koje će izmicati vašoj kontroli, kao što su odnos sa šefom, roditeljima ili sve jača konkurencija.

Vaga


Mirno prihvatite neočekivane situacije koje neće biti konačne, iako će vam se činiti takvima. Bićete povučeniji, skloniji razmišljanju, a odnose zasnivati na dubljem intuitivnom razumijevanju. Vaše mrzovoljno ponašanje uticaće na partnerovo ophođenje prema vama. Zapostavićete ljubav i dopustiti negativnim osjećanjima da ovladaju.

Škorpija


Pitanja srca postaće vam jasnija. Znaćete šta morate uraditi da biste nešto raščistili ili zaboravili. Prijateljstvo i ljubav biće isprepleteni – nekome značite više nego što to želite sami sebi priznati. Zarada će vam se popraviti. Bićete snalažljivi nego inače, a mnogi će prepoznati vaše prave vrijednosti i nagraditi ih.

Strijelac


Nenaklonost šefova pogađaće vas više nego što bi trebalo. Osjećaj ugroženosti i straha za radno mjesto mogli bi blokirati vašu prilagodljivost i napredak. Opustite se, strahu nema mjesta. Upravo suprotno – u razdoblju ste promjena koje i te kako mogu biti dobre i kvalitetne, ali vaša sumnjičavost koči vas da prepoznate prave prilike.

Jarac


Znaćete se nametnuti, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima i prijedlozima. Neki će se naći okruženi pripadnicima suprotnog pola kojima ćete se činiti zanimljivim sagovornikom. Nije isključeno da nekog počnete simpatizirati. Zauzeti će imati određene razmirice sa partnerom koje će se relativno brzo riješiti. Ukoliko još niste, planirajte da izađete večeras.

Vodolija


Vašim postupcima će upravljati intuicija koja će vas odlično služiti. Nalazite se pred razdobljem odluka i iznalaženja novih puteva ostvarivanja ciljeva. Sreća će se osmjehnuti onima koji dižu zajam, kupuju nekretnine ili se bave većim novčanim ulaganjima. Mogli biste vratiti neke dugove ili konačno dobiti novac koji vam pripada.

Ribe


Nije povoljna situacija da nešto započnete ili odlučite. Obaveze ćete obavljati s upola manje koncentracije. Odnosi s pretpostavljenima biće poremećeni zbog njihove nespremnosti na ustupke. Moguć je ljubavni napredak, ali sve zavisi od toga kako ćete se nositi s problemima. Iskoristite bračne rasprave kako biste riješili ono što vas muči.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info