Dnevni horoskop za 01.07.2019.

0

Ovan


Mogli biste se odlično provesti na zanimljivom koncertu, u bioskopu ili večeri provedenoj u krugu zanimljivih sagovornika. Samci bi mogli ostvariti ljubav na daljinu ili se zbližiti s osobom koja ih intelektualno nadahnjuje. Ukoliko očekujete poziv iz drugog grada ili inostranstva, mogli biste ga dobiti u večernjim satima.

Bik


Ići ćete linijom manjeg otpora i očekivati da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete odluke i mišljenja. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama bujicu negodovanja. Ipak, takva su stanja prolazna i neće ostaviti traga, a prema večernjim satima postajaćete opušteniji i raspoloženiji.

Blizanci


Psihofizičku napetost nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem – mogli biste dobiti glavobolju. Dan je najbolje provesti na vazduhu, u pokretu i razgovoru s prijateljima. Odnos s partnerom biće prožet sumnjom. Moglo bi se dogoditi da neke njegove postupke pogrešno protumačite. Izbjegnite bilo kakav oblik brzopletosti.

Rak


Odvojite malo vremena za sebe – trebaće vam da biste u miru sredili misli i utiske oko problematičnih situacija. Požalite se bliskoj osobi – treba vam razumijevanje. Bićete skloni pretjerivanju i neprestanoj kontroli, a takav pristup bi mogao naljutiti vaše ukućane. Mogući su kratkotrajni problemi sa zdravljem.

Lav


Zanimaće vas mnogo toga. Sport, moda i putovanja biće na vašoj listi prioriteta pa ćete voditi zanimljive razgovore s poznanicima i prijateljima. Doživjećete romantične trenutke uz partnera, a neki će se naći u centru, naizgled bezazlenog, flerta. Idući dani biće uvertira za razvoj nove ljubavne priče.

Djevica


Usklađivanje različitih obaveza i termina potrošiće dobar dio vašega vremena. Osjećaćete se odgovornima za poremećene odnose između nekih članova porodice pa ćete se truditi da popravite situaciju. Pazite da vaša komunikacija s njima ne bude previše nametljiva, jer ćete se prije posvađati nego normalno razgovarati.

Vaga


Neko bi vas mogao pozvati u goste pa nećete pogriješiti ako danas otputujete. Uspostavićete odličnu komunikaciju s prijateljima i rođacima od kojih biste mogli imati i finansijske koristi. Ako dan provodite izvan kuće, klonite se bučnih i zadimljenih prostora te ljudi sklonih nezadovoljstvu.

Škorpija


Raspolagaćete zavidnom količinom energije. Samopouzdanje i oslanjanje na vlastite snage biće veoma izraženo. Izbjegavaćete osobe i situacije koje vas uznemiruju ili loše utiču na vaše raspoloženje. Mlađi će uživati u čarima noćnog života, prihvatajući skoro sve što im život pruža. Ipak, nemojte pretjerati s alkoholom!

Strijelac


Neznanci će vam prilaziti i započinjati razgovore s vama. Prihvatite poziv za izlazak, čak i ako ne očekujete više od dobre zabave. Rasplamsaće se osjećanja prema osobi koju često viđate. Ako ste odbijali mogućnost veze, nešto će se dogoditi zbog čega ćete promijeniti mišljenje. Blizu ste toga da se zaljubite.

Jarac


Ne osuđujte sami sebe za promašaje i propuste, jer sve što ste radili, činili ste s najboljim namjerama. Prošlost ne možete popraviti, ali zato možete mnogo toga naučiti iz grešaka i pogrešnih odluka. Neka vas ne obeshrabre manja razočarenja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se sviđa vrlo je oprezna i teško osvojiva.

Vodolija


Putovanja, kao i šetnje, osvježiće vam dan, a kontakti s bliskim rođakom pružiti mnogo veselja. Prijateljstva će povoljno uticati na vaš emotivni život pa večeras svakako izađite s društvom. Ako s partnerom želite razgovarati o nekim problemima, ne započinjite previše direktno i netaktično, jer će izgubiti volju za nastavak razgovora.

Ribe


Poslovna problematika i kućne obaveze smanjiće vam volju za romantikom. Zaboravićete na važnost nježnih riječi i poljubaca. Iskoristite veče da budete zajedno s partnerom, a ako niste dugo bili u pozorištu ili bioskopu, razmislite da i na takav način provedete slobodno veče.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info