Dnevni horoskop za 28.06.2019.

0

Ovan


Zahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim sposobnostima, imaćete podršku saradnika. Nemojte se pretrpati obavezama, ostavite dovoljno vremena za privatni život. Ako vidite da nešto muči partnera, podstaknite ga da vam se otvori – u tome ćete biti uspješni.

Bik


Partnerovi zahtjevi suprotstavljaće se s vašoj potrebi za slobodom i kretanjem. Izbjegnite rasprave i smireno mu objasnite šta želite. Ne dopustite da vas osjećaj rastresenosti oneraspoloži. Neki će prionuti na renoviranje stana ili kuće. Iznerviraće vas nemarnost majstora ili dodatni troškovi na koje niste računali.

Blizanci


Ako je stabilnost vaše ljubavne veze poljuljana zbog nesporazuma i nedorečenosti, iskomunicirajte ono što vas tišti. Partner će vam uzvratiti iskrenim odgovorima. Mlađi će se naći u zanimljivom društvu i razgovaraće s osobama privlačnog izgleda. Ugodni susreti mogući su u restoranu, kafiću ili klubu.

Rak


Ne dopustite da vas loša finansijska situacija izbaci iz takta, a pogotovo da bude razlog porodičnih rasprava. Partnerove finansije će, takođe, iziskivati više opreza – savjetujte mu da na neko vrijeme odgodi kupovine, ulaganja ili proširenje poslova. Njegovi roditelji vršiće pritisak na vas, što može biti uzrok rasprava između vas i partnera.

Lav


Pravi je trenutak da se prihvatite napornih i iscrpljujućih poslova. Sigurno je da ćete ih privesti kraju, posebno ako ih rutinski odradite, ne razmišljajući previše o tome koliko su teški. Bićete u pokretu, sređivati dokumente i račune, spremati po kući, ali i mnogo razgovarati s partnerom i zajednički se oko svega dogovarati.

Djevica


Nećete se moći pohvaliti smirenošću i strpljivošću. Nerviraće vas sitnice, a neke poznanike, koje ćete sresti, najradije biste izbjegli. Ako osjećate zasićenost dešavanjima oko vas, provedite neko vrijeme u samoći. Razmislite o svemu što vam se događa i iznenada ćete doći do zanimljivih saznanja o sebi i uzroku svog nezadovoljstva.

Vaga


Bićete britki, ali će vam nedostajati takta i popustljivosti. Prijatelji i društvo biće vam daleko zanimljiviji od poslovnih zadataka. Upijajte nova saznanja, zabavljajte se, ali ne zaboravite ispuniti obaveze i dogovore. Zbivanja na ljubavnom planu natjeraće vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenje odluka preko noći.

Škorpija


Gubićete nerve i dopuštati da vas tuđi postupci povrijede. Bićete još osjetljiviji na kritike ukućana. Ne ulazite u svađe i nadmudrivanja s njima. Neki rokovi i radovi biće odgođeni ili neplanirano pomaknuti. Obratite pažnju na detalje. Tako ćete izbjeći naknadna ispravljanja, koja bi vam samo oduzela dragocjeno vrijeme.

Strijelac


Drugima ćete djelovati pronicljivo i samopouzdano. Mijenjate se kao osoba i to mnogi primjećuju. Lakše ostvarujete ciljeve, iako ste i dalje nepovjerljivi i prilično oprezni. Opustite se – i vi zavređujete da vam se događaju dobre stvari. Moguća je vijest iz inostranstva koja će vas razveseliti, poziv za posjetu ili najava dolaska gostiju.

Jarac


Praktično raspolaganje novcem biće najučinkovitiji način da se izvučete iz finansijskog škripca. Bavićete se računima, kontaktirati s računovođama ili bankarskim službenicima. Zdravlje će iziskivati povećani oprez. Imunitet će vam biti oslabljen, a vi nervozni, nemirni i podložni stresu. Vodite računa o hroničnim bolestima.

Vodolija


Umor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora. Opustite se uz omiljenu knjigu, film ili hobi. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih i neveselih osoba, jer ćete i sami postati takvi. Roditelji će s tinejdžerima raspravljati o njihovim izlascima, raspodjeli kućnih poslova ili džeparcu, što bi moglo biti praćeno svađama.

Ribe


Očekuje vas pojačana radna aktivnost. Zaposleni će produžiti radno vrijeme, a domaćice imati pune ruke posla oko kućnih poslova i djece. Nemojte se nervirati zbog svake sitnice, jer i na taj način gubite energiju. Jednostavno prihvatite da neke stvari morate obaviti, ma koliko god vam teško pale.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info