Vodolija: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars će na početku jula ući u znak Lava i vaše polje javnosti i poslovnih partnerstava. Na tom polju ćete se potruditi da sklopite nove ugovore i da se probijete na polju javnosti. Biće vam potrebno dosta napora i strpljenja, jer ćete se suočavati sa preprekama koje će vam staviti do znanja koliko ste sposobni da neke važne poslovne izgurate do kraja.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i donijeće vam uspjeh i napredak na polju usluga. Merkur će 08. jula krenuti retrogradno. Nailazićete na zastoje u poslovima koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima. Doći će do nesporazuma, neslaganja, teških razgovora, neuspjelih sastanaka. Budite pažljivi u saobraćaju i razmjeni informacija, jer će i na tim poljima biti neorganizovani. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnog kašnjenja i odlaganja važnih rokova. Zbog toga ćete imati gubitke i sukobe sa nadređenima.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Čuvajte se spletki osoba koje će pokušati da na nepošten način dođu do vašeg položaja. Bićete suočeni sa ozbiljnim tajnim neprijateljima i snažnom konkurencijom. Sa radnim kolegama lako može da dođe do sukoba, kao i sa nadređenima.

Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Raka i tamo će praviti konjunkciju sa Suncem i Venerom. To će vam pomoći da se izvučete iz zamki i otkrijete ko vam ne želi dobro. Do kraja mjeseca ćete ostvariti novo partnerstvo i saradnju, što će vam donijeti zaradu višu od očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje braka i ljubavi od 08. jula. To će dovoditi do nerazumijevanja između vas i voljene osobe. Biće vam teško da ostvarite skladnu komunikaciju, a to će izazivati povremene prepirke. Bićete skloni da reagujete uvrijeđeno i da se povlačite u sebe, a vaš partner će biti ponekad napet i impulsivan, a ponekad ćutljiv.

Treća dekada jula će vam donijeti više dinamike u vezi, zahvaljujući trigonu Marsa sa Jupiterom. Predložićete voljnoj osobi odlazak na mjesto koje voli i, nakon što joj ispunite još poneku želju, vratićete narušeni sklad u vaš odnos. Počećete više da izlazite i da se družite sa zajedničkim prijateljima. Partner će vam predložiti zajedničko putovanje i to ćete prihvatiti.

Ako ste slobodni, osoba sa kojom ste se viđali u društvu zajedničkih prijatelja će početi sve više da vam se dopada zbog svojih osobina, komunikativnosti, vedrine duha i ideja koje smatrate genijalnim. Počećete da više vremena provodite zajedno, da izlazite na posebna mjesta vas dvoje sami, što će vas zbližiti više nego što ste planirali.

Bićete nesigurni da li da pokušate nešto više od prijateljstva koje je već otišlo izvan tih granica. Odlučićete se da ipak pokušate vezu i nećete se razočarati.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja će im biti idealan partner za izlaske i zabavu, a ko od njih neće zahtijevati odmah vezu i zajedničke planove. Odgovaraće vam da imate sa vašom simpatijom slobodnu vezu bez obaveza.

Zdravlje. Opozicija Sunca i Venere, koji prolaze kroz vaše polje zdravlja, sa Saturnom i Plutonom, donosi vam psihosomatske smetnje koje će se ispoljiti kroz otežanu probavu i želučane tegobe, povišen krvni pritisak, a moguće su i urinarne smetnje.

Bićete pritisnuti brigama, što će zahtijevati više odmaranja i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info