Vaga: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u znak Lava. Bićete motivisani da intenzivirate svoje napore kako biste poboljšali saradničke odnose i riješili teškoće koje postoje na tom polju. Najviše ćete se angažovati oko uspostavljanja bolje saradnje sa vašim dobavljačima.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere. Merkur će krenuti retrogradno 08. jula i dovešće do zastoja u bilo kom vidu timskog rada. Sa saradnicima ćete ulaziti u nesporazume i zajednički projekti će kasniti. Dešavaće vam se propusti i greške koje ćete trebati da ispravljate.

Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do teškoća na polju platnog prometa. Naići ćete na neočekivane troškove koji će dovesti do promjena u planiranim aktivnostima. U drugoj dekadi jula će Sunce i Venera praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Mogući su prekidi nekih projekata zbog nedostatka sredstava. Kasnićete sa rokovima, što će dovesti do pritisaka i konflikata od strane nadređenih.

Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Raka i bićete u mogućnosti da se posvetite rješavanju propusta i zastoja. U trećoj dekadi jula Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom, što će vam omogućiti da razriješite neslaganja sa nadređenima i da pokrenete projekte koji su duže vrijeme odlagani. Poboljšaćete i vaše finansijsko stanje.

Krajem mjeseca će Mars praviti trigon sa Jupiterom. Uspjećete da uspostavite odličnu koordinaciju sa saradnicima i to će vam pomoći da na vrijeme obavite najveći dio planiranih i ugovorenih obaveza. Venera će ući u znak Lava i donijeće vam finansijske dobitke.

Ljubav. Ako ste u vezi, Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će početkom jula ući u znak Lava i donijeće vam više dinamike. Povoljno će se odraziti na vaš društveni život. Više ćete izlaziti sa partnerom i viđati se sa zajedničkim prijateljima. Nailazićete i na neslaganja sa partnerom o ulaganju i trošenju zajedničkih finansija, što može izazvati prolazne sukobe.

Druga polovina jula donosi vam više sklada u odnosu sa partnerom. Uspjećete da realizujete nešto što ste zajedno planirali. Dobićete više motivacije da pružate inicijativu u svemu što vašu vezu može da načini kvalitetnijom. Pružiće vam se mogućnost da odete na izlet ili na vikend putovanje, gdje ćete se dobro provesti i posvetiti jedno drugom dragocjeno vrijeme.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da izlazite i družite se, a manje će vas zanimati ulazak u vezu i zaljubljivanje. Na jednoj zabavi nećete odljeti osobi koja će vam privući pažnju, kako svojim izgledom, tako i signalima koje će vam davati da je zainteresovana za vas.

U početku ćete zajedno izlaziti i uživaćete u provodima, a do kraja mjeseca ćete postati emotivno bliski i imaćete dovoljno dokaza da je to osoba sa kojom možete ući u ozbiljnu vezu. Otići ćete na zajedničko putovanje. Bićete srećni.

Starije Vage će nakon dužeg premišljanja da se odluče da pokušaju vezu sa starom simpatijom. Mada vam je već duže vrijeme jasno da vaša simpatija želi vezu sa vama, trebalo vam je vremena da skupite hrabrosti za odluku koja vam je važna.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno, ali je važno da izbjegavate hladne napitke kada su velike vrućine. Možete da se prehladite ako budete nepažljivi.

Prijaće vam odlasci na izlete u prirodu. Birajte mjesta gdje je vazduh čist, jer je to neophodno vašim plućima. Praktikujte psihofizičku relaksaciju i više se odmarajte. Sunčajte se umjereno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info