Strijelac: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u znak Lava. Osjećaćete potrebu za putovanjima i odmorom, jer ste se u proteklom periodu umorili od pritisaka i rješavanja finansijskih problema. Svoje snage ćete usmjeriti na usavršavanje svojih vještina.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i vaše polje platnog prometa. Imaćete pojačan osjećaj kako da rasporedite svoje prihode i rashode. Imaćete dinamičan period koji će od vas zahtijevati dosta snalažljivosti i prilagođavanja.

Merkur će krenuti retrogradno 08. jula. Ako ste planirali odmor ili putovanje, to ćete trebati da odložite, jer će iskrsnuti neodložne obaveze i novi rokovi. Nailazićete na nesporazume sa nadređenima i klijentima. Kvadrat Marsa sa Uranom, 11. jula, donijeće vam nepredviđene komplikacije na polju usluga.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Ovo će dovesti do zastoja na polju novca i platnog prometa. Uplate koje očekujete će kasniti, nailazićete na uvećane troškove i na nedostatak neophodnih sredstava za dalju fazu razvoja važnih radnih zadataka. U odnosima sa nadređenima i klijentima ćete morati da pristanete na razne ustupke i kompromise.

Treća dekada jula će vam biti uspješna. Merkur se retrogradno vraća u znak Raka i pravi konjunkciju sa Suncem i Venerom. Uspjećete da izađete iz teškoća sa novcem i da pokrenete projekte koji su bili odloženi. Trigon Marsa sa Jupiterom donijeće vam dobitke i uspjeh na polju menadžmenta, a moguće je i unapređenje.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće 08. Jula retrogradno. To vam sugeriše da se posvetite ispunjenju obećanja koje ste od ranije dali partneru, ali ih do sada niste ispunili. Važno je i da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Ovo je važno i zbog toga što ćete nailaziti na nesporazume koji će biti izazvani sticajem okolnosti.

Retrogradni povratak Merkura u znak Raka donijeće vam mogućnost da se sa partnerom dogovorite o zajedničkim ulaganjima oko kojih ste u ranijem periodu imali nesuglasice. Kraj jula donijeće vam mogućnost da zajedno otputujete na mjesto gdje ćete imati dovoljno vremena i mogućnosti da se posvetite jedno drugom i da se dobro provedete.

Ako ste slobodni, vaš urođeni optimizam će biti pojačan i vaše vrijeme će biti ispunjeno aktivnostima koje vam donose više radosti. Još uvijek će vam biti teško da upoznate osobu koja bi vam odgovarala kao partner. Smetaće vam što ste okruženi osobama koje vam prilaze, a u sebi nemaju ništa što bi vas privuklo.

U trećoj dekadi jula dogodiće se susret sa osobom koja se razlikuje od većine vaših poznanika, koja ima jak lični integritet, širinu duha i avanturistički duh. Zaljubićete se, a moguća je i veza.

Nešto stariji Strijelci će, nakon uzaludnih pokušaja, da privuku pažnju osobi koja im se dopada, shvatiti da promjena taktike može da im donese uspjeh. Pokušaćete drugačiji pristup i to će biti pun pogodak. Počećete da se viđate i izlazite.

Zdravlje. Zdravlje će vam tokom jula biti promjenjivo i nestabilno. Zbog toga je važno da se pridržavate preventivnih mjera. Izbjegavajte pretjerivanje u jelu i piću, kao i bilo kakvo fizičko i mentalno iscrpljivanje.

Više se odmarajte. Biće vam osjetljivo grlo, leđa i želudac. Neophodne su vam fizičke vježbe i relaksacija. Više izlazite u prirodu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info