Škorpija: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars, vaš vladar, ulazi na početku jula u znak Lava i vaše polje posla i karijere. Usmjerićete veliki dio svojih napora u ostvarivanje napretka u poslu. Nastojaćete da svojim rezultatima zaslužite unapređenje ili da istaknete svoje radne sposobnosti i autoritet.

Venera će 03. jula ući u znak Raka. Ovo vam sugeriše da bi vam bilo najbolje da odete na godišnji odmor. U slučaju da niste u mogućnosti da uzmete odmor, usmjerite se na prikupljanje finansijske podrške za predstojeće projekte. Imaćete i pogodnosti za pregovore sa inostranim partnerima.

Merkur će 08. jula krenuti retrogradno i usporiće vas u razvoju prioritetnih poslovnih planova. Bićete neorganizovani i nailazićete na teškoće u vidu nesporazuma sa kolegama, nadređenima, saradnicima i klijentima. Najviše teškoća ćete imati na polju komunikacije, na poslovnim sastancima gdje nećete moći da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva i zbog toga ćete početak realizacije novih planova morati da odložite.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom, što će dovesti do prekida važnih dogovora i odlaganja poslovnih putovanja, a imaćete teškoća i prilikom dovršavanja pojedinih rokova. Sve to će nepovoljno uticati na vaše finansijsko stanje.

Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Lava i praviće u trećoj dekadi mjeseca retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom. Uspjećete da postignete važne dogovore zahvaljujući vašoj vještini postizanja kompromisa. Krajem jula će Mars praviti trigon sa Jupiterom, što će vas činiti vještim u rješavanju finansijskih pitanja. Vaš osjećaj za ulaganja i akcije na tom polju donijeće vam zaradu znatno višu od očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi, ulazak Venere u znak Raka, na početku jula, će vam donijeti mogućnost da odete na odmor i da sa voljenom osobom otputujete na mjesto koje duže vrijeme želite da posjetite. U tome mogu jedino da vas ometaju obaveze, ali ćete uspjeti da se prilagodite ako se potrudite. Važno je samo da vaše želje i potrebe uskladite sa potrebama vašeg partnera.

Sunce i Venera će praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom, što će vam donositi nesuglasice sa partnerom u vezi putovanja, a može doći i do odlaganja. Treća dekada jula će vam tek donijeti željeni sklad i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Marsov trigon sa Jupiterom donijeće vam dobitke. Vaš partner i vi ćete uživati u provodu i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni, mogućnost da upoznate osobu sa kojom biste mogli da uđete u vezu očekuje vas na putovanju. Moguće je i da upoznate nekog ko je iz inostranstva, a našao se nekim slučajem u mjestu gdje vi živite.

Treća mogućnost ulaska u vezu je poznanstvo preko daljeg rođaka ili društvenih mreža. Osoba sa kojom dođete u kontakt pokazaće interesovanje, a vama će se dopasti na prvi pogled. Naći ćete dosta zajedničkih stvari koje će vas povezati. Veza je moguća i na daljinu.

Starije Škorpije će biti diskretne, ali vrlo odlučne u namjeri da ostvare emotivnu vezu sa osobom sa kojom se povremeno viđaju. Kako već dobro poznajete vašu simpatiju, uspjećete da joj postanete neodoljivi i nezamjenjivi. Očekuje vas veza.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti relativno stabilno tokom jula. Budite ipak pažljivi i nemojte se pretjerano izlagati jakom suncu.

Najviše od svega izbjegavajte da se po velikim vrućinama rashlađujete ledenim osvježavajućim pićima, jer vam se lako može dogoditi da se prehladite ili dobijete upalu grla. Bićete fizički aktivniji, što će ojačati vaš imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info