Ribe: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u znak Lava, gdje će usmjeriti vaše akcije u pokretanje novih ponuda na polju usluga. Venera će 03. jula ući u znak Raka i pojačaće vašu kreativnost. Donijeće vam više uspjeha na poljima zabave i ugostiteljstva. Merkur će 08. jula krenuti retrogradno, što će dovesti do neslaganja sa radnim kolegama, kašnjenja u realizaciji važnih dogovora, kao i do grešaka usljed nedovoljne organizovanosti.

Nailazićete na nezadovoljne korisnike i na teškoće u obavljanju čak i onih jednostavnih, rutinskih radnih zadataka. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. Budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja i transporta, jer su moguće nezgode koje vam mogu nanijeti gubitke.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti kvadrat sa Saturnom i Plutonom. To će dovesti do raskida jedne saradnje zbog razilaska u interesima, a može da dođe i do problema u odnosima sa jednim dugogodišnjim saradnikom. Ako biste prekinuli saradnju, koja vam je bila dobro razrađena i donosila dobitke, to bi vam nanijelo štetu. Najbolje bi bilo da se potrudite da postignete kompromis oko onoga gdje budete nailazili na neslaganja.

Merkur će 19. jula da se vrati retrogradno u znak Raka i u trećoj dekadi mjeseca će praviti konjunkciju sa Suncem i Venerom. Pokrenućete nove projekte koji su duže vrijeme morali da budu odloženi. Ostvarićete uspjeh u svemu što zahtijeva vaše kreativne vještine.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, krenuće retrogradno 08. jula i donijeće vam nesporazume i neslaganja sa voljenom osobom. Vrijeme je da se posvetite svemu što ste zapostavili u vašoj emotivnoj vezi. Najviše od svega je neophodno da poboljšate komunikaciju sa partnerom. U ovom mjesecu će svakako vaša komunikacija biti dosta konfuzna i neskladna.

Najviše neslaganja ćete imati u vezi zajedničkog vremena i prijedloga za aktivnosti i zabavu. Imaćete suprotne želje i očekivanja povodom toga. Biće vam teško da svoje potrebe uskladite sa partnerovim. Treća dekada jula vam donosi poboljšanje. Uspjećete da se složite oko ostvarenja jednog važnog zajedničkog cilja i to ćete uspješno da postignete.

Ako ste slobodni, imaćete više mogućnosti za ulazak u novu emotivnu vezu. Bar dvije osobe će željeti da budu sa vama bliske, a moguće da će ih biti i više. Komplikacije će nastati zbog toga što ćete uvidjeti kako ne možete da se prepustite osjećanjima mada će vam se novi poznanici dopasti, bar što se izgleda tiče.

Između vas i njih postojaće prevelike suprotnosti u očekivanjima. U trećoj dekadi jula doći će do slučajnog susreta sa bivšim partnerom i odlučićete se da obnovite vezu. Biće bolje ovog puta.

Nešto starije Ribe će biti razočarane, jer će se osjećati neshvaćene, kako od bliskih prijatelja, tako i od osobe koja im se dopada. Prekinućete jedan odnos i upoznati osobu sa kojom ćete imati šanse da započnete novu vezu.

Zdravlje. Merkur će 08. jula krenuti retrogradno u vašem polju zdravlja. To vas usmjerava da preduzmete preventivne mjere, jer ćete biti osjetljivog zdravlja, podložni pojačanom stresu i psihosomatskim smetnjama.

Izbjegavajte duže izlaganje suncu, jer vam je koža osjetljiva. Koristite kreme za sunčanje i mlijeko za tijelo. Nađite dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info