Rak: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u znak Lava i vaše polje novca. To vam donosi više angažovanja oko privlačenja investitora. Svoju energiju ćete usmjeriti na sređivanje vaših finansija, kako biste mogli da održite korak u finansiranju razvoja važnih i dugoročnih projekata.

Venera će ući u vaš znak 03. jula i donosi vam više uspjeha u ličnim nastupima. Imaćete osjećaj kako da istaknete sebe. To ćete činiti tako što ćete naročitog računa povesti o svom izgledu i kulturnom i prijatnom nastupu na poslovnim prezentacijama, sastancima i u kontaktu sa klijentima.

Merkur će 08. jula krenuti retrogradno i donijeće vam zastoje i kašnjenja u finansijskim transakcijama. To će vam oduzeti dodatno vremena i snage, jer ćete morati da se usklađujete sa poslovnim partnerima i klijentima. Očekuju vas dodatni pregovori u vezi prevazilaženja teškoća gdje ćete morati da učinite ustupke koji će umanjiti vašu zaradu.

Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. To će vam donijeti neočekivane nesuglasice sa važnim saradnicima, kao i u poslovanju sa društvenim institucijama. Ovo će opet biti povezano sa finansijskim teškoćama.

Druga dekada jula će vam biti ispunjena traganjem za rješenjima oko prevazilaženja zastoja i oko nalaženja kompromisnih rješenja sa nekolicinom poslovnih partnera, gdje će doći do razilaženja u interesima oko zajedničkih projekata. Uspjećete da nađete adekvatno rješenje u trećoj dekadi jula. Uspjećete da pokrenete projekte koji su bili u zastoju. Profit ćete uvećati kroz ponude na polju poslovnih usluga koje će privući nove korisnike.

Ljubav. Ako ste u vezi, veći dio jula, posebno druga dekada, donijeće vam napete odnose sa partnerom, zbog razlika u stavovima u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Sunce i Venera će praviti opozicije sa Saturnom i Plutonom koji se nalaze u vašem polju ljubavi. To će dovesti do zahlađenja u vašim odnosima. Neophodno je da se potrudite da pronađete zajednički prihvatljiva rješenja.

Treća dekada jula donosi vam poboljšanje u odnosima sa partnerom. Imaćete više strpljenja i potrudićete se da razgovorom dođete do rješenja nesuglasica. Uvidjećete kako su vam neophodne promjene u vezi i kako samo mala promjena ponekih stavova može doprinijeti boljem skladu između vas i voljene osobe. Očekuje vas više zajedničke zabave i provoda.

Ako ste slobodni, privući će vas na početku jula neko ko će vam djelovati vrlo privlačno. Osim fizičkog izgleda, zaljubićete se i u način komunikacije, šarm i pozitivnu energiju koju vaša nova simpatija širi oko sebe. Započećete da se viđate i da razgovarate o zajedničkim temama.

Spontano ćete ući u vezu i ubrzo ćete uvidjeti da se razlikujete u očekivanjima koja imate o vezi. To će dovesti do neslaganja, razočarenja i prekida veze. Šansa za novu vezu sa nekim drugim ukazaće vam se krajem jula.

Nešto stariji Rakovi će biti suočeni sa velikim zahtjevima koje će pred njih postaviti osoba sa kojom žele da uđu u ozbiljnu emotivnu vezu. Mada ćete biti na ivici da odustanete, do kraja mjeseca uspjećete da je uvjerite da ste prava prilika za nju.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti uglavnom stabilno tokom jula. Imunitet će vam biti pojačan, a bićete i u dobroj fizičkoj kondiciji, zahvaljujući čestom kretanju i bavljenju sportskim i rekreativnim fizičkim aktivnostima.

Osjetljive tačke će vam biti koljena i zglobovi. Izbjegavajte pretjerane fizičke napore. Dobro bi vam došla masaža. Plivanje i fitnes vježbe će vam prijati.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info