Ovan: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars, vaš vladar, početkom jula ulazi u znak Lava i pokrenuće vašu motivaciju i energiju ka aktivnostima koje volite da obavljate u svom poslu. Uspjećete da spojite zabavno i prijatno sa korisnim.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i u prvoj polovini mjeseca će vam donijeti više uspjeha u svemu što je povezano sa nabavkom osnovnih sredstava i sirovina za rad, u dovršavanju planiranih obaveza na vrijeme i privući će vam više klijenata ako se bavite privatnim poslom.

Merkur će krenuti retrogradno, 08. jula, u znaku Lava, što će vas usporiti u razvoju projekata povezanih sa kreativnim oblastima koje ste nedavno započeli. Bićete nedovoljno organizovani i skloni da pravite propuste koje ćete trebati da ispravljate.

Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Marsom će vam omogućiti da pokrenete jedan projekat čiji start kasni zbog nepovoljnih okolnosti. Opozicija Sunca sa Saturnom donijeće vam nesuglasice i ozbiljne teškoće sa nadređenima zbog rokova koji će kasniti zbog neorganizovanosti.

Mars će praviti kvadrat sa Uranom 11. jula i upozorava vas da u tom periodu ne ulazite ni u kakve rizične poslove i finansijska ulaganja. Na polju novca će iskrsnuti neočekivane teškoće i troškovi. Najvažnije je da se usmjerite na rješavanje zaostalih rokova. U tome ćete moći da se oslonite na svoj osjećaj za saradnju i nalaženje efikasnih rješenja.

Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka i uspjećete ono što je najvažnije da dovršite i izbjegnete gubitke i nezadovoljstvo klijenata. U trećoj dekadi jula Sunce i Venera će ući u znak Lava i donijeće vam napredak u poslovima u kojima je potrebno da budete kreativni. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i donijeće vam dobitke kroz poslove povezane sa inostranstvom.

Ljubav. Ako ste u vezi, početak jula i prva dekada će vam donijeti nova uzbuđenja i pojačati dinamiku u vašoj emotivnoj vezi, na zadovoljstvo vas i voljene osobe. Venera će ući u znak Raka i donijeće vam nove ideje o uređenju zajedničkog doma. Unijećete i nešto novo u vaš odnos, što će vam donijeti neophodnu svježinu. Više vremena ćete posvetiti porodičnim odnosima.

Druga polovina jula vam donosi nezadovoljstvo zbog toga što će razne obaveze i posao oduzimati i vama i vašem partneru vrijeme koje obično provodite zajedno. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Venerom će vam omogućiti da pokrenete ostvarenje jednog zajedničkog plana. Krajem jula ćete konačno imati dovoljno vremena za zabavu i razonodu udvoje.

Ako ste slobodni, Venera će ući u znak Raka što će u vama probuditi potrebu da se skrasite i uđete u ozbiljnu vezu. Upoznaćete osobu koja će vam djelovati kao idealna prilika za vezu koju želite. Biće vam relativno lako da vašoj simpatiji privučete pažnju i do sredine mjeseca ćete započeti emotivnu vezu.

Odmah će do izražaja doći brojne suprotnosti između vas i vašeg novog emotivnog partnera. Povezaće vas prejake strasti i biće vam jasno da niste jedno za drugo, ali nećete prekinuti vezu.

Stariji Ovnovi će imati dinamičan mjesec ispunjen pokušajima da se dopadnu osobi koja ih privlači, ali kod koje neće naići na otvorena vrata. Dobićete jedino šansu za kratku avanturu koja će vam donijeti više razočarenja nego zadovoljstva.

Zdravlje. Retrogradni Merkur će vam od 08. jula donijeti pad imuniteta i pojačanu osjetljivost na stres. To može da izaziva psihosomatske smetnje. Potrebno je da se više krećete, da se redovno odmarate i da se zdravo hranite.

Kontrolišite krvni pritisak, jer će vam varirati, posebno kada bude naglih promjena vremenskih prilika. Bićete skloni meteoropatiji.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info