Lav: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u vaš znak i utiče na poboljšanje vašeg ličnog nastupa na poslu. Vaš autoritet u okviru vaše profesije, kao i u na širem poslovnom polju, biće uvećan i ostvarićete više uspjeha ako se bavite oblastima menadžmenta ili ako ste na nekom od rukovodećih položaja.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i omogućiće vam da se posvetite prioritetnim zadacima. Prestaćete da se bavite raznim sporednim sitnicama. Više ćete vremena provoditi iza zatvorenih vrata u rješavanju unutrašnjih stvari u okviru firme u kojoj radite. Postići ćete uspjeh u tajnim pregovorima kao i u poslovima koji su povezani sa pružanjem pomoći i njege drugima.

Merkur će 08. jula krenuti retrogradno. Vrijeme je da poradite na svom ličnom nastupu, izgledu i komunikaciji kako biste ostvarili bolje poslovne kontakte i uspjeli da se nametnete u svojoj oblasti kao istinski autoritet. Pratiće vas nesporazumi, propusti i bićete na meti kritika dok Merkur bude retrogradan. Kvadrat Marsa sa Uranom donosi vam sukobe sa nadređenima. Donosićete nepromišljene odluke.

Druga dekada jula biće naporna i zahtijevaće od vas da budete spremni na kompromise. Sunce i Venera će praviti opozicije sa Saturnom i Plutonom, što će vam donijeti teškoće na polju usluga, a bićete ometani i od strane osoba koje će vam raditi iza leđa.

Izbjegavajte kontakte sa osobama koje se bave nelegalnim aktivnostima i provjerite dobro kredibilitet preduzeća i ljudi sa kojima ulazite u poslovne odnose. Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka pa ćete imati bolji uvid u aktivnosti vaše konkurencije. U trećoj dekadi jula ispravićete propuste i uspjećete da ostvarite očekivanu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi, nailazićete na neslaganja sa partnerom u odnosu na planove i želje. Izbjegavajte da radite bilo šta svom partneru iza leđa, a posebno izbjegavajte flert i tajne veze. To lako može da izađe na vidjelo. Kako biste ublažili napetost u odnosu, potrudite se da izađete u susret potrebama voljene osobe.

Treća dekada jula donijeće vam poboljšanje i izlazak iz teškoća. Nejasnoće na koje ste nailazili, u komunikaciji sa partnerom, uspjećete da razjasnite i da se dogovorite kako ćete da ispravite greške koje su vas dovele na ivicu ozbiljnog konflikta. Potrebno vam je više zajedničkih intimnih trenutaka. Unesite zabavu i nešto novo i kvalitetno u vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni, zaljubićete se u osobu sa kojom ćete početi da izlazite i da se viđate, čak i da imate intimne odnose. Nakon toga će vam vaša nova simpatija priznati kako je u braku ili u ozbiljnoj vezi i predložiće vam da održavate tajnu vezu.

Prijedlog vam se neće dopasti, ali ćete pristati. Nakon toga ćete ući u niz konfliktnih i neprijatnih situacija i prekinućete vezu. U trećoj dekadi jula ćete na zabavi upoznati nekog ko će se pokazati kao idealna prilika i koga ćete doživjeti kao srodnu dušu.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na niz iskušenja i neprijatnih situacija u pokušaju da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Na kraju ćete odustati, da biste ubrzo upoznali nekog ko će vam širom otvoriti vrata svog srca. Ući ćete u vezu.

Zdravlje. Potrebno je da više vremena provodite u fizičkim aktivnostima, posebno ako na poslu ili većim dijelom dana sjedite. Osjetljiva su vam leđa i koljena, gdje možete osjećati bolove usljed neaktivnosti.

Izbjegavajte podizanje većih tereta. U trećoj dekadi jula ćete osjetiti olakšanje, a vaš imunitet će se pojačati. Potrebno vam je više psihofizičke relaksacije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info