Jarac: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u znak Lava, zbog čega ćete trebati da svoju energiju uložite u rješavanje finansijskih pitanja i transakcija. Na ovom polju ćete imati mnogo toga da sređujete, kako bi se vaši finansijski tokovi mogli efikasnije odvijati i kako biste mogli da ubrzate i poboljšate naplatu vaših potraživanja.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i donijeće vam pogodnosti za sklapanje novih ugovora, ali ćete prije toga proći kroz teške sastanke i pregovore, gdje ćete trebati da nalazite načine za postizanje kompromisnih rješenja. Merkur će 08. jula krenuti retrogradno, što će dovesti do zastoja i teškoća na polju platnog prometa.

Mars će praviti kvadrat sa Uranom 11. jula i upozorava vas da izbjegavate nepromišljene i nagle odluke u vezi troškova i ulaganja novca. Važno je da ne ulazite u bilo kakve poslovne i finansijske rizike, jer biste mogli da se nađete na gubitku.

U drugoj dekadi jula, u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima imaćete sukobe interesa zbog kojih se može dogoditi da raskinete neki od ugovora, a to bi vam nanijelo štetu i gubitke. Potrudite se da nađete zajednički prihvatljivo rješenje.

Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka i tamo će praviti u trećoj dekadi mjeseca konjunkciju sa Suncem i Venerom. To će vam omogućiti da postignete dogovore tamo gdje ste nailazili na neslaganja. Trigon Marsa sa Jupiterom će vam donijeti uvećanu zaradu krajem mjeseca, zahvaljujući vašim vještim potezima.

Ljubav. Ako ste u vezi, odnosi sa voljenom osobom će biti napeti tokom jula, posebno u drugoj dekadi mjeseca. Opozicija Sunca i Venere sa Saturnom i Plutonom donijeće vam ozbiljne nesuglasice. Naći ćete se na suprotnim stranama i nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Nećete željeti da popustite jedno drugom. Ovo može dovesti do ozbiljnog zahlađenja i udaljavanja.

U trećoj dekadi jula doći će do poboljšanja, jer ćete sa voljenom osobom uspjeti da postignete dogovor. Priznaćete vaše greške i početi da ispunjavate svoja obećanja. Pokazaćete više inicijative u nastojanju da poboljšate vašu emotivnu vezu. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Mogli biste da odete na zajedničko putovanje i uživate u provodu.

Ako ste slobodni, počećete da se viđate sa osobom koja će se odjednom pojaviti u vašoj blizini i koja će vam poklanjati pažnju. Predložiće vam tajnu vezu, jer je to neko ko je nezadovoljan svojom bračnom situacijom.

Kako će vam se osoba veoma dopasti i kako ćete naći mnogo toga zajedničkog, pristaćete na tajnu vezu. U početku će vam biti teško da se viđate i da se prilagodite promjenama raspoloženja vaše nove simpatije. Do kraja mjeseca ćete već naći način da uživate u zajedničkim trenucima.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu sa kojom će sarađivati na zajedničkom projektu. Između vas dvoje će se pojaviti emocije i počećete da izlazite i da odlazite na zajednička putovanja. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu.

Zdravlje. Merkur, koji vlada vašim poljem zdravlja, će biti retrogradan od 08. jula, što vas upozorava da budete pažljivi i da se ne izlažete velikim fizičkim naporima, a posebno je važno da izbjegavate stresne situacije.

Bićete podložni prehladi pa izbjegavajte hladne napitke kada je velika vrućina. Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info