Dnevni horoskop za 27.06.2019.

0

Ovan


Dan će biti ispunjen srećnim preokretima i kontaktima s udaljenim ljudima. Unijećete entuzijazam u ljubavni odnos, ali će partner biti suzdržan. Trebaće vam strpljenja dok ne postignete da i on pokaže istu iskru strasti. Iako će vas obaveze udaljiti, pobrinite se da što prije nadoknadite propušteno.

Bik


Poslovna odgovornost će postajati sve veća. Moraćete sami sebi pokazati da možete uspjeti bez ičije pomoći. Novčane prilike biće izvor stresa – zbog minusa na računu mogli biste od nekoga posuditi novac. U popodnevnim satima mogao bi vas shrvati umor pa nećete biti zainteresovani za druženje.

Blizanci


Iako će vam odgovarati samostalni projekti, pokažite se spremnima za timski rad – dobri međuljudski odnosi olakšaće vam posao. Nesmotrenom izjavom mogli biste naljutiti partnera. Naglasite voljenoj osobi da želite izgladiti nesporazum. Pokažite da vam je žao pa će vam druga strana brzo oprostiti.

Rak


Dobro ćete izlaziti nakraj s radnim zadacima, ali u ostalim životnim područjima nailazićete na teškoće. Izraženi osjećaj dužnosti i odgovornosti nametaće vam kriterije kojima je teško udovoljiti. Bićete u stalnom pokretu, malo spavati i premalo se odmarati. Bilo bi dobro da barem uveče legnete ranije.

Lav


Smislom za humor ublažićete poslovne i privatne napetosti. Napokon će se pokazati da se niste uzalud mučili, jer ćete biti nagrađeni za uloženi poslovni trud. Na pragu ste ostvarenja projekta do kojeg vam je stalo. Lavovi koji su željni ljubavnih zagrljaja i dobrog provoda doći će na svoje – možda uđete u novu vezu!

Djevica


Ne posustajte pred ciljem, naročito ako je riječ o kupoprodaji nekretnina ili rješavanju nasljedstva. Neke osobe će pokazati svoje pravo lice, posebno one koje su s vama iz svojih interesa. Ne ignorišite značaj znanja i sposobnosti kojima raspolažete. Vrijeme je da one, koji vas iskorištavaju, odstranite iz svoga života.

Vaga


Željni ste druženja i kretanja, a dobra forma omogućiće vam ugodne trenutke pri rekreaciji. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji, bez teškoća usvajate nova znanja. Razbudiće vam se stvaralački dar pa ćete uživati u uljepšavanju svog okruženja. Mogli biste kupiti atraktivan komad namještaja i unijeti promjene u svoj dom.

Škorpija


Ukoliko smatrate da vaše sposobnosti ne dolaze dovoljno do izražaja, potrudite se da nadređenima pokažete šta znate. Nemojte zavisiti od tuđih mišljenja i ne dopustite da vas kritike pokolebaju. Ustupci i dugi razgovori biće prijeko potrebni ako želite znati šta muči partnera. Moglo bi vas iznenaditi ono što ćete od njega čuti.

Strijelac


Prodorni ste i nezaustavljivi na putu do cilja. Vaša kreativnost i smisao za organizaciju zadiviće kolege i šefove. U ljubavi ćete postati romantičniji i priželjkivaćete susret s osobom koja vam se sviđa. Mjesečeva podrška pomoći će vam u zbližavanju pa hrabro krenite naprijed.

Jarac


U izvršavanju obaveza ometaće vas razne okolnosti, uključujući ljubavne ili porodične zavrzlame. Bliske osobe neće imati sluha za vašu potrebu za slobodom i trenucima koje ćete posvetiti sebi. Osjećaj nezadovoljstva biće najjači u prijepodnevnim satima, dok ćete popodne postajati energičniji i bolje raspoloženi.

Vodolija


Neko će vam uputiti riječi koje će vas uvrijediti ili vas podstaknuti da neke osobe gledate u novom svjetlu. Ne doživljavajte lično ono što ćete vidjeti ili čuti. Ako zaključite da je vaše strpljenje pri kraju, priuštite sebi iskorak iz svakodnevnice. Odgodite planirane dogovore i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju.

Ribe


Posvetite se onome što vam dobro ide, a ako bude nekih teškoća, ne gubite odmah živce. Ako niste spremni na ustupke, poslovi se neće odvijati na željeni način. Nestrpljivim ispadima nećete ništa postići. Raščistite ljubavni nesporazum uz pomoć prijatelja koji će vas mudro savjetovati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info