Djevica: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars na početku jula ulazi u znak Lava i upozorava vas da ćete biti izloženi spletkama od strane osoba koje žele da steknu ličnu korist na vašu štetu. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima, jer biste u slučaju nekog sukoba sa njima mogli biti bez objašnjenja udaljeni sa projekta na kojem radite. Potrebno je da svoju energiju uložite u pregovore iza zatvorenih vrata.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i donijeće vam mogućnost da poboljšate odnose sa saradnicima, ali će to od vas zahtijevati i nepopularne mjere. Sa nekim osobama će doći do prekida saradnje. Merkur će 08. jula krenuti retrogradno.

Teškoće na koje ćete nailaziti, u komunikaciji sa kolegama, poslovnim partnerima i saradnicima, kao i kašnjenja u obavljanju planiranih radnih zadataka, navešće vas da se ozbiljno pozabavite spletkama kojima ste okruženi, od strane nedobronamjernih osoba. Kvadrat Marsa sa Uranom dovešće do neočekivanog otkazivanja stručne podrške od strane jednog važnog saradnika.

U drugoj dekadi jula izbjegavajte da ulazite u rizične poslove i ulaganja, jer biste mogli da se nađete na gubitku. Jednu dugogodišnju saradnju ćete prekinuti zbog razilaska u interesima. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka, što će vam omogućiti da započnete jedan zajednički projekat koji je duže vrijeme bio odlagan.

Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem i Venerom donijeće vam uspjeh u poslovanju sa osobama na visokom poslovnom i društvenom položaju i finansijsku podršku od strane nadležnih institucija. Trigon Marsa sa Jupiterom omogućiće vam da sve dovršite u predviđenom roku i ostvarite višu zaradu od očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi, potrudite se da ispunite obećanja koja ste dali voljenoj osobi, a koja odugovlačite. Bićete skloni da se povlačite u sebe kada vaš vladar, Merkur, krene retrogradno 08. jula. Prijaće vam više intimnih trenutaka sa partnerom, a manje gužvi, izlazaka i bilo kakvih opterećenja. Prijalo bi vam da odete na zajednički odmor ili turističko putovanje.

Venera će u drugoj polovini jula praviti trigon sa Neptunom, koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će vam donijeti više romantičnih momenata uz voljenu osobu. Kako dobro znate šta je ono što vaš partner voli, priredićete iznenađenje u vidu zajedničkog izlaska ne omiljeno mjesto vašeg partnera, kao i još nešto što će ga oduševiti. Poboljšaćete vaš odnos.

Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti pozitivan utisak i koja će pokazati diskretno da je zainteresovana da se viđate. Za kratko vrijeme ćete se zaljubiti, ali će vam vaša simpatija predložiti da vaša veza u početku bude tajna.

Izgovor će biti da nije sve riješeno sa bivšim partnerom. Pristaćete, ali ćete biti rezervisani u početku, dok vam druga strana ne pruži dokaze da je iskrena. Ovog puta ćete imati sreće, jer ćete shvatiti da vaš novi partner ima ozbiljne namjere sa vama. Veza će biti skladna.

Nešto starije Djevice će na jednom izletu sa prijateljima upoznati osobu sa kojom će ostvariti blisku komunikaciju i otkriti kako im se dopadaju iste stvari. Za kratko vrijeme, u drugoj polovini jula, spontano ćete započeti vezu i bićete zadovoljni.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo i promjenjivo. Izbjegavajte veće fizičke napore, jer ćete biti skloni variranju krvnog pritiska. Mogući su pojačani bolovi u leđima, ako ste u starijim godinama ili ako bolujete od diskus hernije.

Druga polovina jula vam donosi poboljšanje. Više ćete se kretati i praktikovati fizičke vježbe i relaksaciju, što će vam podići imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info