Blizanci: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars će na početku jula ući u znak Lava i vaše polje komunikacija. Pojačaćete napore u pokretanju poslovnih pregovora. Na vaše sagovornike ćete ostaviti snažan utisak i to će vam donijeti uspjeh. Na polju trgovine i saobraćaja će vaše radne vještine doći do pojačanog izražaja i dobićete od naređenih nova zaduženja koja će vas postaviti na bolje pozicije.

Venera će 03. jula ući u znak Raka i vaše polje finansija. To će vam donijeti bolji osjećaj za ulaganja i privlačenje bolje zarade. Pojačaće se vaš osjećaj za potrebe tržišta i vaših klijenata pa ćete sastaviti ponude koje će imati dobar odziv i koje će vam donijeti dobitke.

Vaš vladar, Merkur, 08. jula će krenuti retrogradno, što će vam donijeti nesporazume u komunikaciji. Pripazite na važne sastanke i dogovore, jer će vam se dešavati kašnjenja i odlaganja. Može vam se dogoditi da zaturite važne dokumente, a mogući su i kvarovi sredstava za rad i komunikaciju. Budite pažljivi i u saobraćaju, jer ćete i na tom polju nailaziti na teškoće. Izbjegavajte velike finansijske transakcije. Bilo bi dobro ne ulazite u veće troškove i dugove.

U drugoj dekadi jula nailazićete na neočekivane smetnje koje će vas ometati u realizaciji planiranih ciljeva. Uzrok će biti u spletkama nekoga sa strane, moguće i konkurencije. U svakom slučaju, pripazite se tajnih neprijatelja koji vam mogu praviti štetu. To ćete najviše osjetiti na finansijskom polju.

Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka i u trećoj dekadi jula će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom. To će vam omogućiti da prevaziđete finansijske teškoće i da pokrenete projekte koji su kasnili zbog nedostatka sredstava. Trigon Marsa sa Jupiterom donijeće vam uspjeh u javnosti i sklapanje novog ugovora koji će se pokazati kao dobitna kombinacija.

Ljubav. Ako ste u vezi, juli vam donosi više zabave, zajedničkih trenutaka i aktivnosti i kvalitetno provedenog vremena sa voljenom osobom. U prvoj polovini jula ćete se usmjeriti na zajedničke ciljeve. Uspješno ćete se uklopiti u rad na onome što želite da zajedno postignete. Vaša pokretačka energija će prijati vašem partneru, mada neće prihvatiti sve vaše ideje i prijedloge.

Druga polovina jula donijeće vam prolazne nesuglasice u vezi finansijskih ulaganja. S druge strane, oko ostvarenja zajedničkih ciljeva ćete postići potpuni sklad i oboje ćete biti zadovoljni. Trigon Marsa sa Jupiterom će doprinijeti poboljšanju vaše komunikacije. Bićete od velike podrške partneru u onome gdje će morati da se više angažuje.

Ako ste slobodni, vaša potreba za akcijom i kretanjem biće pojačana. Na jednom od mjesta, kuda svakodnevno prolazite, pažnju će vam privući osoba koja će vam se na prvi pogled dopasti. Nećete gubiti vrijeme i naći ćete način da ostvarite kontakt i privučete joj pažnju.

Mada ćete ostaviti prijatan utisak na vašu novu simpatiju, u početku će biti teško da se dogovorite za viđanje i izlazak. U trećoj dekadi jula ćete konačno uspjeti da više puta izađete i otkrićete da ste skladan par. Započećete vezu.

Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi. Pozvaće vas da se vidite, na šta ćete vi rado pristati. Nakon viđanja vas očekuje, u najmanju ruku, avantura, a moguće i obnova veze koja će se pokazati skladnom.

Zdravlje. Kvadrat Marsa sa Uranom, u prvoj polovini jula, može vam donijeti upale u predjelu grla, kao i kardiovaskularne smetnje, zbog čestog variranja krvnog pritiska. Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim alatom, jer može doći do povrede.

Druga polovina jula će vam biti mnogo bolja po pitanju zdravlja. Bićete u punoj kondiciji i bavićete se sportom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info