Bik: Mjesečni horoskop za JULI 2019. godine

0

Posao. Mars će 02. jula ući u znak Lava, što će vas pokrenuti da se angažujete oko svega što je pri kraju i što možete dovršiti. Najveći dio svojih obaveza ćete uspjeti da obavite na vrijeme, a jednu, koja će vam donijeti ekstra zaradu, ćete imati dovršenu i isporučenu naručiocu prije dogovorenog roka. To će vam ostaviti dovoljno prostora da pokrenete jedan nov i dugoročni projekat.

Venera će ući u znak Raka 03. jula i otvoriće novo poglavlje u pregovorima oko novih poslovnih poduhvata i priliku da sklopite bar jedan profitabilan ugovor. Vaš nastup prema sagovornicima će biti na visini zadatka i donijeće vam pozitivne poene. Imaćete dobar osjećaj kako da predstavite vašu ponudu.

Merkur će krenuti retrogradno 08. jula, što će vas usporiti u završnom dijelu aktuelnih radnih zadataka. Na neke faze rada ćete morati da se vraćate kako biste ispravili greške. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. Pripazite na odnose sa nadređenima, jer ćete biti skloni da nailazite na neočekivane zahtjeve sa njihove strane, koji će biti u sukobu sa vašim metodama rada. To će dovesti do nesuglasica.

Druga dekada jula vam nije pogodna za poslovna putovanja. Neke poslovne ugovore ćete raskinuti zbog finansijskih gubitaka. Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka, što će neke pregovore dovesti na početak.

Kako će u trećoj dekadi Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom, uspjećete da okrenete situaciju u svoju korist i pokrenete nove radne zadatke u željenom pravcu. Marsov trigon sa Jupiterom uvećaće vaš saldo na računu, jer ćete naplatiti zaostala dugovanja.

Ljubav. Ako ste u vezi, ulazak Marsa u znak Lava i vaše polje doma i porodice unijeće nemir u vaše porodične odnose. Nezadovoljstvo vašeg partnera, zbog vašeg čestog odsustvovanja od kuće, donijeće vam konflikte. Uspjećete to da riješite zahvaljujući spremnosti da se prilagodite potrebama vašeg partnera. Potrebno vam je više razgovora, ali i da vaše riječi potvrdite djelima.

Kvadrat Marsa sa Uranom, u drugoj dekadi jula, donijeće vam iznenadne konflikte sa partnerom. Vaše nezadovoljstvo u vezi će biti pojačano i mnogo toga će vam smetati. Neophodan vam je kompromis, kako biste uspjeli da prevaziđete neslaganja. Krajem mjeseca ćete jasnije sagledati šta je neophodno da učinite da biste postigli sklad u vezi i prevazići ćete probleme.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da više vremena provodite nasamo i da se udaljite od osoba koje vam ne prijaju i sa kojima ne nalazite više ništa zajedničko. Sredinom jula ćete odlučiti da izađete na jednu zabavu gdje ćete upoznati osobu koja će vam se dopasti.

Kroz razgovor ćete shvatiti da vas slične stvari privlače. Nastup, izgled i način komunikacije druge osobe će na vas ostaviti jak utisak. Dogovorićete se da se izađete zajedno, a nakon toga ćete početi češće da se viđate. Moguća je veza.

Stariji Bikovi će biti zainteresovani za poslovnu saradnju koju će im predložiti osoba koja će im djelovati privlačno. Ubrzo ćete otkriti da njen cilj nije bio samo poslovna saradnja nego da ste joj privlačni. Vaš odnos će ući u zonu intimnosti.

Zdravlje. Potrebno je da se više krećete i da vodite zdrav život, kao i da povedete više računa o pravilnoj ishrani. Zdravlje će vam biti osjetljivo i preventivne mjere su preporučljive.

Biće vam osjetljiv želudac i disajni sistem. Osjećaćete se bolje u trećoj dekadi jula, kada će vaš imunitet biti pojačan. Ovo će biti povoljno vrijeme za bavljenje sportom i rekreacijom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info