Dnevni horoskop za 26.06.2019.

0

Ovan


Interesi će vam biti raznovrsni. Ulogu roditelja vješto ćete iskombinovati sa zahtjevnim poslovnim zaduženjima, a nećete zanemariti ni zdravlje ni brigu o izgledu. Istaknuta originalnost urodiće obiljem novih ideja, koje ćete samopouzdano provoditi u djelo.

Bik


Iznenadni događaji mogli bi da vam privuku nepozvane goste, ali oni nikako neće biti neželjeni. Otvorite vrata vašeg doma za drage ljude – prijatelje, poznanike, rodbinu. Danas vas očekuje mnogo dobre zabave i prijatnog druženja. Brige ovog svijeta ostavite za neki drugi dan. Ovog puta uživajte.

Blizanci


Položaj planeta pogodovaće vašem temperamentu, što znači da ćete biti opušteni i smireni. Sreću ćete pronalaziti u malim stvarima, poput kafe s dragim prijateljima. Isticaćete se na poslovnim sastancima. Šefovi, saradnici i podređeni cijeniće vašu mudrost, argumentovano iznošenje činjenica i uvjerljivost na riječima.

Rak


Obavljaćete poslove koji će zahtijevati pojačanu fizičku aktivnost i naprezanje. Brže ćete se umarati i posustajati pa ćete odgađati za sutra ono što ste planirali obaviti odmah. Ako ste u posljednje vrijeme zapostavili partnera ili ste bili grubi prema njemu, ispravite to danas. Iskupite se lijepom riječju ili malim simboličnim poklonom.

Lav


Tokom jutra dovršite zaostale poslove. Odužite se za nedavnu uslugu nekome ko je bio uz vas onda kada vam je najviše trebao. Mogli biste upoznati zanimljivu osobu preko posla ili u školi. Flertujte diskretno i ne žurite s pozivom za izlazak. Za početak biće dovoljni zavodljivi osmijesi.

Djevica


Ne uzrujavajte se oko situacija koje ne možete promijeniti. Tako ćete smanjiti nervozu i izloženost kritikama. Osjetićete potrebu za samoćom i bijegom od ljudi, što će biti posljedica zasićenja poslom ili porodičnim zbivanjima. Pokušajte sa upražnjavanjem rekreacije, možda da se više bavite sportom, a nemojte zanemariti ni druženje s prijateljima.

Vaga


Susretljivi ste i spremni za nova poznanstva. Bezbrižnost i ležeran pristup osiguravaju vam uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju kontakte s ljudima. Vaša novčana situacija će se poboljšati. Na vrijeme ćete podmiriti dugove i voditi više računa o prihodima i rashodima. Vratićete posuđeno ili napokon primiti nešto što vam pripada.

Škorpija


Od vas se očekuje više posvećenosti poslu, ali i dodatno prilagođavanje. Ne insistirajte na odlukama koje ne nailaze na dobar prijem kod saradnika, naročito ne danas ili sutra. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna pa ne shvatajte preozbiljno postupke i riječi druge strane. Ne iskušavajte granice partnerovog strpljenja.

Strijelac


Zračićete posebnim šarmom i bićete u centru pažnje. Značajno ćete uljepšati sliku o simpatiji ili osobi koju volite pa su pred vama lijepi ljubavni dani. Provešćete u djelo neke dogovore ili ostvariti stare planove. Saradnici će vam biti pri ruci, a šefovi naklonjeni. Mogli biste kontaktirati s prijateljima iz inostranstva.

Jarac


U centu pažnje su finansijska ulaganja, kreditne obaveze i imovina. Mogli biste određeni novčani iznos potrošiti na kupovinu kućanskog aparata, televizora ili dijelova za računar. Osjećaj da je u domu zavladao mir ispuniće vas zadovoljstvom i potrebom da se više družite s ukućanima. Moguća su zajednička putovanja ili isprepletena poslovna saradnja.

Vodolija


Nije preporučljivo potpisivati poslovne ugovore, sklapati partnerstva ili se oslanjati na sumnjiva finansijska obećanja. Mogli biste pogriješiti u procjeni, izgubiti dragocjeno vrijeme ili se razočarati u nekoga. Uzbudljiv društveni život mogao bi vam donijeti novu ljubav ili poboljšati postojeći odnos.

Ribe


U odnosima s rodbinom vodite računa o tome da izbjegnete nepotrebne rasprave. Porodični problem počinje se rješavati na željeni način. S humorom ćete prihvatiti kritike upućene na vaš račun pa ćete uspjeti oraspoložiti drugu stranu. Na poslu ćete morati ispravljati tuđe greške ili čak odraditi dvije smjene zbog nečijeg izostanka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info