Dnevni horoskop za 25.06.2019.

0

Ovan


Živjećete aktivno i uzbudljivo. Malo ćete spavati, a mnogo se kretati. U povoljnom ste danu i za poslovanje s inostranstvom, polaganje ispita ili pohađanje kursa. Poslovni sastanak pruža vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite posebne simpatije. Predložite joj izlazak. Razveseliće vas vijest vezana za djecu.

Bik


Ako radite s ljudima i strankama, bićete izloženi neugodnim situacijama. Nerviraće vas nečiji netolerantan pristup pa nećete izdržati, a da drugoj strani ne odbrusite. Nedostajaće vam energije. Jedino će vam odmor i san pomoći da se osjećate manje iscrpljeno, a naporne fizičke aktivnosti nisu preporučljive.

Blizanci


Ne dopustite da vam se u brak upliću rodbina ili roditelji. Koliko god njihovi savjeti bili dobronamjerni, ono što je problem u odnosu trebate riješiti s partnerom u četiri oka. Bićete vrlo aktivni, imaćete povećanu radnu energiju pa ni poslovni uspjeh neće izostati. Ipak, ne zaboravite na odmor, jer ste u stresnom razdoblju.

Rak


Bolje ćete se snalaziti u životnim problemima. Dobar je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini, da pokažete sve što znate. Nemojte se previše dvoumiti da li veče provesti kod kuće ili vani. Izlazak s prijateljima pokazaće se odličnim izborom, jer ćete se dobro zabaviti i nekoga upoznati.

Lav


Prijateljskim pristupom i otvorenošću brzo i lako ćete sticati simpatije okoline. Drugi će se ugodno osjećati u vašoj blizini i izlaziti vam ususret. Shvatićete da ste nekome važniji nego što ste to mislili. Samci bi lako mogli stupiti u vezu ili barem doznati da imaju šanse kod simpatije.

Djevica


Ukoliko rješavate stambeni problem ili ulažete u nekretninu, ne brzajte u procjenama. Savjet i pomoć iskusnih saradnika uštediće vam vrijeme i novac. Poslovna komunikacija iziskuje više opreza. Mogli biste nekoga okrenuti protiv sebe neumjesnom izjavom. Izgladite nesporazum što prije!

Vaga


Puni ste energije pa je nastojte izbaciti sportskim aktivnostima ili fizičkim radom. Bližnji će se moći na vas osloniti u svakom trenutku, a pomagaćete i prijateljima. Nećete moći stajati skrštenih ruku i gledati da neko pati ili ne zna kako riješiti svoj problem. Nastojaćete pomoći, koliko god je to u vašoj moći.

Škorpija


Susretaćete i privlačiti zanimljive ljude, jednako preduzetne i sklone otkrivanju novog pa su mogući zajednički dogovori i planiranje novih poslovnih poduhvata. Veče mnogo obećava, posebno ako nemate ništa protiv uzbuđenja i zanimljivih promjena. Veseliće vas mogućnost dobre zabave koja će vam donijeti odmor od briga.

Strijelac


Bićete jaki na riječima i imati uticaj na ljude. Pokazaćete spretnost u komunikaciji, a u bitnim trenucima i diplomatski takt. Nećete bježati pred problemima, nego se spremno s njima suočavati. Ako vam je veza opterećena problemima, osoba od koje biste to najmanje očekivali daće vam nekoliko mudrih savjeta.

Jarac


Skloni ste malodušnosti. Osjetićete pad motivacije pa ćete se više oslanjati na tuđu pomoć i savjete. Mnogo vremena provodićete u samoći razmišljajući o prošlosti, ali pazite da zbog toga ne postanete depresivni. Družićete se samo s ljudima koji vas razumiju i kojima ne morate mnogo objašnjavati.

Vodolija


Ako ste u vezi ili braku, mogli biste ispraviti ili zaboraviti neke nedostatke u svom ljubavnom odnosu. Partner će biti pun inicijative i ideja koje će podsticati vaše dobro raspoloženje. Ugodno će vas iznenaditi razvoj događaja tokom večeri. Mogli biste osvojiti osobu koja je dugo odolijevala vašim čarima.

Ribe


Bježaćete od ljubavnog zbližavanja i odgovornosti u vezi, smatrajući da to sputava vašu slobodu. Ipak, nešto ćete morati riješiti sami sa sobom, jer ćete u protivnim partnera odbiti nezrelim ponašanjem. Nemojte dopustiti da vas problemi potpuno obuzmu. Ako počnete da na njih gledate i sa pozitivne strane, postaće vam jasno gdje je njihov uzrok.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info