Dnevni horoskop za 23.06.2019.

0

Ovan


Psihički ste snažni, ali ste fizički prilično iscrpljeni i umorni. Nećete pogriješiti ako dan provedete u kući i otkažete neke večerašnje dogovore. Zaljubljivanje na prvi pogled i strastvene avanture pogađaće ne samo slobodne, nego i brakom vezane među vama. Neko jako privlačan oduzima vam miran san.

Bik


Nećete biti zadovoljni ako dan provedete statično – više će vam odgovarati aktivnost. Bićete razgovorljivi i šaljivi pa nećete pogriješiti provedete li dan s članovima porodice ili ljubavnim partnerom. U druženju s rođacima shvatićete da im značite više nego što ste mislili. Na neke stvari sasvim ćete drugačije gledati.

Blizanci


Novi prijatelji mogli bi ući u vaš život ili u živote vama bliskih ljudi. Njihovo prisustvo će unijeti dobro raspoloženje. Okolnosti u ljubavnom životu podstiču vas na pojačanu aktivnost. Partneru neće biti lako pratiti vaš ritam. Obavićete razgovor i tako riješiti neke dileme te se uvjeriti da možete računati na njega.

Rak


Spoznaćete šta razdvaja vas i partnera te shvatiti da su dodatna prilagođavanja nužna. Zaljubljenima predstoji otvoren razgovor vezan za budućnost njihove veze. Pokazivaćete originalnost u poslovanju, kao i dobru organizaciju. Mogli biste od prijatelja dobiti novac, a na koji ste jako dugo čekali.

Lav


Osjećaćete se umorno. Potrebno vam je malo mira, kako biste se odmorili i izbacili iz misli sumorne sadržaje. Neki će se suočiti s ljubavnim problemima za koje su mislili da pripadaju prošlosti. Kontrolišite osjetljive tačke organizma, pijte vitaminske preparate koje će ojačati vaš imunitet.

Djevica


Niste zadovoljni razvojem situacija u životima svojih najbližih. Željećete da popravite posljedice nekih nemilih događaja koji su se dogodili zbog nečije neodgovornosti. Od fizičkih tegoba nećete patiti, ali će vas iscrpljivati tjeskoba i zabrinutost. Pridavaćete prevelik značaj nekim situacijama pa ćete se teško moći smiriti.

Vaga


Nastojte dio dana provesti s prijateljima, posebno ako ste se udaljili od njih. Ako se i ljutite na nekog, vrijeme je da o tome razgovarate i zbacite iz sebe taj teret. Posjeta rodbine mogala bi vas oneraspoložiti, jer vam neće biti do društva. Skladan odnos s partnerom remeti vaše poređenje s nekim ko vam još uvijek mnogo znači.

Škorpija


Krojićete planove za budućnost, okrenuti leđa prošlosti i pojedincima koji nisu zadovoljili vaša očekivanja. Dan je dobar za potraživanje prava ili rješavanje nategnutih odnosa s bliskim ljudima. Mnogi će vam dati do znanja da vas cijene i da poštuju vaš rad, što će vas motivisati da budete još bolji.

Strijelac


Ne budite otresiti prema onima kojima je potrebna vaša pažnja. Budite tolerantni prema partneru, djeci i prijateljima. Izbjegavajte flertovanje s osobom za koju slutite da je zaljubljena u vas, jer ćete joj nepotrebno ulijevati lažnu nadu. Ako namjeravate da se družite s prijateljima ili simpatijom, bolje ćete se zabaviti u večernjim satima nego tokom dana.

Jarac


Moguće su platonske ljubavi ili snažna osjećanja prema zauzetoj osobi. Ipak, na vrijeme ćete spoznati da vam takvi komplikovani odnosi nisu potrebni. Odvojite danas vrijeme za sebe, jer ste u posljednje vrijeme sve podredili poslu i obavezama oko njega. Potrebno vam je da se opustite i uživate u trenucima samoće.

Vodolija


Zatvorićete jedno životno poglavlje i krenuti novim putem. Događaji na koje nećete moći utocati odrediće tok budućih zbivanja. Mogli biste prekinuti odnose i veze kojima ne vidite budućnost. Neki radikalni potezi donijeće vam olakšanje, jer ćete smoći snage nametnuti se i izboriti za ono što vam je cilj.

Ribe


Odnosi s okolinom biće intenzivni, ali skladni. Čućete se s par ljudi kako biste dogovorili sastanak ili druženje. Učestalo ćete komunicirati s prijateljima, ali i ljudima koje ćete tek upoznati. Planiraćete putovanje ili zabavu u šarolikom društvu. Ostavite partneru dovoljno prostora za izražavanje misli i osjećanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info