Dnevni horoskop za 21.06.2019.

0

Ovan


Pokažite prijateljima koliko vam znače, kontaktirajte one koje niste dugo čuli ni vidjeli, biće im drago. Potrebno vam je nešto više vremena da uvjerite druge u svoje planove, ali uspjeh neće izostati. Budite uporni, jer drugima djelujete uvjerljivo i pouzdano. Ako ste u vezi, partner će vas oduševiti izljevima ljubavi i strasti.

Bik


Osjećaćete se umorno, a ni s dobrim raspoloženjem se nećete moći pohvaliti. Treba vam da se pomjerite od obaveza, porodice pa i ljubavnih spona. Može vam se činiti da vam partner nešto skriva ili da se povlači u sebe. Ni vi nećete biti motivisani za razgovor, ali nemojte dopustiti da dan protekne u šutnji i poprijekim pogledima.

Blizanci


Isticaćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje. Imaćete dobro oko za detalje, a druge ćete zadiviti spretnošću i dovitljivošću. Porodična zajednica postajaće vam sve važnija pa ćete ulagati znatnu količinu energije da biste je učvrstili. Partner vam iskazuje ljubav, nemojte ni vi zaostajati za njim.

Rak


Dobro ćete zarađivati, tu vam se prilike otvaraju, ali istovremeno ste izloženi neplaniranim troškovima. Ipak, to vas motiviše na još veća zalaganja. Porast emocionalnog samopouzdanja natjeraće vas u potragu za novim ljubavnim iskustvima. Slobodne će iznenaditi udvaranje osobe koja se vrzma u njihovoj blizini i koju dosad nisu primjećivali.

Lav


Bićete neposredni i iskreni. Nemojte trošiti mnogo riječi, nego prionite na posao i pokažite šta možete. Ukoliko imate umjetnička stremljenja, vaš ukus će biti istančan, a mašta rasplamsana. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas velikim zadovoljstvom. Nešto se na intimnom planu razvija u vašu korist, zbog čega ste vrlo srećni.

Djevica


Ne očekujte od drugih da riješe vaše probleme. Pogledajte u sebe, proanalizirajte svoje emocije i želje pa usmjerite svu energiju kako biste to i ostvarili. Pokušajte se približiti partneru i razumjeti ga ako ima određenih teškoća. Ako ne želi pričati o tome što ga muči, pustite ga na miru, ali mu dajte do znanja da ste mu podrška.

Vaga


Moć uvjeravanja vam je jača strana pa danas možete obaviti mnogo poslova u kojima se traži baš takva osobina. Intuitivno ćete razumjeti druge i rješavati svoje i tuđe probleme. Telefon će vam zvoniti cijeli dan, mnogi će tražiti da se družite s njima ili vam se povjeravati i tražiti da ih savjetujete.

Škorpija


Očekuje vas napetost u kućnim i porodičnim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Nove odgovornosti teško će vam pasti, ali uz povećanu disciplinu možete stvari staviti na pravo mjesto. Vaše neobične ideje i želja za samostalnošću prouzrokovaće nerazumijevanje s kolegama i šefovima. Promijenite pristup!

Strijelac


Već od ranog jutra bićete puni optimizma i povećanih očekivanja. Vaša odlična koncentracija i sposobnost zapažanja omogućiće vam uspjeh u učenju, pisanju, ali i u zavođenju. Uskladićete poslovne obaveze s privatnim i društvenim životom. Vaš šarm će biti primjetan pa će se pogledi drugih zadržavati na vama.

Jarac


Moraćete promijeniti svoj pristup nekim ljudima, naročito ako se radi o pojedincima koji će imati bitnu ulogu u vašem životu. Suprotno vašoj energičnoj prirodi, događaje ćete promatrati s potpunim odsustvom emocija. Bićete zasićeni rutinskim zbivanjima i čeznućete za promjenama. Iz kuće ćete bježati u društvo.

Vodolija


Nemojte se previše oslanjati na neprovjerene činjenice, jer biste se mogli razočarati. Neke okolnosti nećete moći sagledati objektivno. U ljubavi izbjegavajte ozbiljne razgovore, jer nećete imati sluha za partnerove prigovore i kritiku. Ali, kad je riječ o poslu, jasno i odlučno izrazite svoje stavove. Pripazite na želudac i probavu.

Ribe


Možda imate podignut gard dok se branite od ljudi i situacija koje su vas uhvatile nepripremljene. Budite pažljivi sa dizanjem tako visokih zidova da ne možete da vidite iznad njih. Opasnost podizanja tvrđave, koja ne dozvoljava drugima da priđu, ujedno i vama otežava pogled izvan tih zidova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info