Dnevni horoskop za 20.06.2019.

0

Ovan


Pokušavate da se oslobodite od nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuće okolnosti. Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji. Djelujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i umije da vas oraspoloži. Uskladite svoje misli i osjećanja.

Bik


Djelujete snalažljivo u susretu sa saradnicima i imate ubjedljive odgovore na različita pitanja. Umijete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma.

Blizanci


Neko ne obraća pažnju na vaše komentare. Ipak, izbjegavajte sukob sa osobom koja osporava vaš način razmišljanja. U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični; svoje znanje i energiju usmjerite prema nekim korisnim ciljevima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite riječi izvinjenja. Pokažite više saosjećajnosti.

Rak


Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspješne saradnike i primijenite sličan princip poslovanja. Uvijek postoji neko ko može da vam pruži korisnu informaciju. U svojim emotivnim procjenama budite realni – ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sve vaše “slatke snove”.

Lav


Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti. Ipak, ne možete krivicu pripisati samo drugima i ignorisati nečije prisustvo. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osjetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.

Djevica


Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promijenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Budite dosljedni u svojim namjerama i nemojte potiskivati intuiciju. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posljedicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osjećanjima. Vedar duh i dobre namjere daju dodatnu snagu.

Vaga


Potrebno je da dobro procijenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno pa budite uporni u svojim namjerama. Racionalno koristite svoju energiju i vrijeme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu udvoje. Neko neće moći da odoli pred vašim “ljubavnim čarima”.

Škorpija


Izbjegavajte osobu koja ima loš uticaj na vaše raspoloženje i koncentraciju. Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje, ako se pravilno postavite. Potrudite se da izvučete korisnu pouku. Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom i teatralno demonstrirate svoju sujetu.

Strijelac


Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbjegavajte impulsivne reakcije. Diplomatski maniri su ponekad neophodni kao uslov za poslovni dogovor. Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom – najčešće situaciju procjenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska.

Jarac


Neko ne razumije vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih mjerila, bez detaljnih objašnjenja ili osjećanja krivice. Kolo sreće se okreće – negdje dobijate, a negdje gubite. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrijednost nečijeg prisustva.

Vodolija


Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rješenja, ali neko od saradnika djeluje efikasnije. Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni. Ne treba da se opterećujete lošim mislima. Partner ima različite primjedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubjedljivo opravdanje. Uslišite nečiju molbu.

Ribe


Imate osjećaj da vas neko vješto zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima. Izbjegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim i bezazlenim propustima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info