MANGO: 5 najpopularnijih modela pantalona za ovo ljeto

0

Jedan od najpopularnijih španskih modnih brendova, MANGO, pobrinuo se da i ovog ljeta izgledate veoma moderno i urabano, a kada je riječ o pantalonama, sljedećih pet modela su najpopularniji.

Prikrijte nedostatke


Pantalone sa visokim strukom zaista su pravi blagoslov za sve dame kojima je cilj da vizuelno izduže svoju siluetu ta i da prikriju određene nedostatke na tijelu. Ovo drugo još lakše se postiže ukoliko ovaj model pantalona ima i široke nogavice, a kako biste najlakše stvorile proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela, najbolje je da gornji dio kombinacije bude nešto uži. Možete ih kupiti ovdje.

Mornarski stil


Ljeto je nezamislivo bez pruga, a to nam potvrđuju i ove ljetne MANGO pantalone koje možete nositi u mnogobrojnim prilikama. S obzirom na to da je riječ o modelu koji seže do članaka, sandale na štiklu ili klasične štikle su imperativ, a lako ih možete kombinovati sa raznim modelima majica, košulja i bluza. Naravno, ukoliko ih kombinujete sa komadima garderobe koji su u svjetlijim nijansama (bijela, limun žuta, boja šampanjca, bež, boja leda) dobićete ultra popularni mornarski stil. Dodaćemo još da je riječ o pantalonama od lana, a možete ih kupiti ovdje.

Nezaobilazne boje


Iako tokom ljetne sezone uglavnom nosimo svjetlije nijanse, ne bi trebalo da odustajete ni od tamnijih boja. Naravno, crne pantalone su neprolazna klasika, ali ovog ljeta umjesto crnih birajte kraljevsku nijansu ljubičaste. Ova prekrasna boja jedna je od neutralnijih te je idealna za kombinovanje skoro sa svim drugim bojama. Zapravo, može se reći da se ona ponaša kao crna pa je kombinujte sa svim bojama s kojima biste kombinovale i crne pantalone. Ove prekrasne pantalone možete kupiti ovdje.

Kilote


Ultra popularne tokom ljetne sezone, kilote su veoma moderne i jako udobne. Riječ je o modelu pantalona koji možete nositi u svim prilikama, a najpopularniji je model sa nešto širim nogavicama. One se “ponašaju” poput midi suknje pa je i to jedan od razloga zbog kojeg odgovaraju svim prilikama. Naravno, ukoliko pratite trendove, onda vam je poznato i to da je kašmirski uzorak jedan od, trenutno najvećih, modnih hitova, a upravo ove kilote su ukrašene pomenutim dezenom. Možete ih kupiti ovdje.

Palazzo pantalone sa preklopom


Komadi garderobe na preklop, posebno kada je riječ o haljinama, suknjama i raznim modelima bluza, veoma su popularni tokom ljetne sezone i, generalno, tokom toplijih dana. Međutim, još jedan komad garderobe na preklop, a koji ćemo veoma rado nositi ovog ljeta, svakako su i palazzo pantalone u ovom stilu. Veoma neobične, a tako privlačne, sasvim lako ih možete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling, a sigurno će vas svi primijetiti i pitati gdje ste ih nabavile. Možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info