Dnevni horoskop za 19.06.2019.

0

Ovan


Bićete omiljeni među prijateljima te u poslovnom i porodičnom okruženju. Telefon će vam neprestano zvoniti pa ćete dobijati ponude za večernje izlaske. Odnos s partnerom prolaziće kroz ugodno razdoblje. Manje ćete se zamarati sumnjama i strahovima i odlično se sporazumijevati oko svih bitnih životnih pitanja.

Bik


Odnosi s ukućanima biće opterećeni pomanjkanjem kvalitetne komunikacije. S nekim ljudima ćete zahladiti odnose, a s drugima intenzivirati susrete i zbližiti se. Najbolje ćete se zabavljati u društvu nepoznatih, jer vas takvi neće previše ispitivati o vašem životu.

Blizanci


Odaberite društvo ljudi za koje znate da su na vašim talasnim dužinama. Potreban vam je odmor, kako fizički tako i psihički, a u njihovoj blizini možete biti ono što jeste, bez straha šta će o vama misliti. Ako studirate ili pohađate neki kurs, posvetite se učenju, jer dobro ćete pamtiti gradivo i učiti s lakoćom. Neke očekuju vijesti iz inostranstva.

Rak


Rješenje teškoća finansijske prirode je na pomolu – možda će vam biti uplaćen honorar ili će vam neko posuditi novac. Na zdravlje malo više pripazite. Stres i umor biće razlog slabije radne efikasnosti, ali i mrzovolje koju ćete prenositi na bližnje. Ako treba, odspavajte malo u popodnevnim satima, godiće vam.

Lav


Uspostavljaćete nove kontakte, mnogo pričati i biti skloni razgovarima o svojim intimnim doživljajima i iskustvima. S najboljim prijateljem podijelićete nedoumice, ali znaćete da su to stvari koje ipak morate riješiti s partnerom. Ukoliko se želite razveseliti, dio dana provedite u kupovini. Naći ćete nešto prikladno za sebe po povoljnoj cijeni.

Djevica


Očekuju vas saobraćajne gužve, zastoji i kašnjenja. Malo toga će se odvijati po planu pa bi poslovni sastanak, ljubavni susret ili putovanje mogli biti odgođeni. Nemojte se suprotstavljati autoritetima ni ulaziti u rasprave s njima, jer neće dobro završiti. Pripazite na zdravlje, a moguće je i veće odricanje za nečije dobro.

Vaga


Bićete odlični u komuniciranju i radu sa strankama. Izgledni su vam brojni kontakti koji će biti veoma ugodni. Možda će vam na um pasti neobična ideja, koja se može pokazati korisnom u poslu. Ukoliko imate simpatiju u drugom gradu, mogli biste se dogovarati o susretu koji će biti vrlo uzbudljiv, ako se prvi put trebate vidjeti.

Škorpija


Raspoloženje će vam se često mijenjati. Bićete razdražljivi i lako gubiti strpljenje. Pojedinci će vam ići na živce, a posebno oni sa bahatim stavom. Odložite bitne poslove i dogovore za neki drugi dan, jer bi se danas mnogo toga moglo izjaloviti. Osjetite li da partnera nešto muči, potrudite se da doznate šta mu se mota po glavi.

Strijelac


Kursevi, učenje stranih jezika ili neki drugi oblici nadogradnje znanja donose vam ispunjenje. Bračna veza se učvršćuje zajedničkim planiranjem budućnosti i podrškom rodbine pa na ovom planu dolazi do velikih poboljšanja. Druženje sa prijateljima ne biste trebali zanemariti danas, jer biste mogli saznati nove detalje o situacijama u koje ste direktno upleteni.

Jarac


Iako vam poslovi donose veću zaradu, pripremite se na povećane troškove koji bi vam u određenim trenucima mogli uskratiti osjećaj sigurnosti. Ako ste u braku, vaše sumnje i nesigurnost će se pojačati. Shvatićete da vas zahtjevni poslovni ritam udaljava od ukućana. Ne reagujte burno na partnerove reakcije – možda ga nešto muči!

Vodolija


Nemojte bježati sami od sebe i okolnosti koje vas prate. Radije se suočite s uticajima koje druge osobe imaju na vas i koje vas usporavaju u pravom napretku. Smetaće vam partnerova dominacija i njegovo uplitanje u sve što radite. Promijenite nešto, sjednite i porazgovarajte u četiri oka. Shvatićete da problemi nisu tako veliki.

Ribe


Proradiće vam mašta, a estetski ukus izoštriti, što će rezultovati pozitivnim promjenama na vama. Mogli biste promijeniti stil oblačenja, a neki će na poslu osvanuti s novom frizurom. Mnogi će od vas tražiti savjet, osjećajući da od vas mogu dobiti mudar odgovor. I kolege će vas svaki čas nešto trebati, a povremeno vas i gnjaviti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info