Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. I ova je sedmica rezervisana za velika i mnogobrojna dešavanja u poslovnom segmentu. Nešto od ovoga će biti vrlo podsticajno po vas, davati vam energiju i donositi želju da se još više trudite.

Doduše, biće i onih situacija koje će vas, makar nakratko, izbacivati iz takta, nepredviđenih situacija, informacija koje vam se ne dopadaju i napetih osoba sa kojima blisko sarađujete, a koje kao da samo žele da istresu na vas sve svoje frustracije. Borite se: snagu, energiju i volju imate. Komplikacije sa papirologijom.

Ljubav. Sve funkcioniše prilično skladno, normalno, bez ikakvih opterećenja i nepredviđenih situacija između vas i osobe koju volite.

Štaviše, pred vama su neki prilično lijepi momenti – više zabave, smijeha, uživanjja, a možda i poneko kraće putovanje. Uživajte u ovim danima i napunite se pozitivnom energijom koja će vam dati snage za ostale životne segmente.

Slobodni, izuzetno zanimljivi momenti sa suprotnim polom. Primjećujete i primijećeni ste – vaše samopouzdanje je na vrhuncu i istinski uživate u svemu što se dešava. Mnogo izlazaka, društvenih dešavanja, mnogo provoda i dobre energije očekuje vas u sedmici koja je pred nama.

Zdravlje. Osjetljivost stomačne regije. Manji problemi sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info