Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Vaš trud iz prethodnog perioda počinje da daje rezultate. Situacije oko kojih ste se trudili počinju u drugom dijelu sedmice da se raspetljavaju i rješavaju. Očekuju vas mnogobrojni kontakti i mogućnost da se odlučite za ponovno pokretanje jedne poslovne priče.

Škorpije koje vode privatne poslove dobiće šansu za proširenje poslovanja, a moguće je da će otvoriti i nova tržišta koja se vezuju za inostranstvo i druge prostore. Ne propuštajte prilike zato što na prvi pogled djeluju komplikovano i zahtjevno.

Ljubav. Napetost i osjetljivost u odnosu sa voljenom osobom polako će se spuštati kako sedmica bude odmicala. Možete u jednom momentu imati napad ljubomore, za koji ćete vrlo brzo shvatiti da je bez ikakvog pravog razloga.

No, u tim momentima možete pritiskati partnera i nakratko donijeti tenziju u vezu. Ipak, kraj sedmice će obilježiti topla, nježna i romantična atmosfera sa osobom koju volite.

Slobodni, sve vam se trenutno vrti oko daljina, oko putovanja, oko osoba koje ne žive blizu vas. Takođe, neko, za koga ste smatrali da se povukao i da vam se više neće javiti, baš ove sedmice može da vam pošalje poruku. Ovom osobom ste jako privučeni, ali ste svjesni da to ne bi bila kvalitetna emotivna priča.

Zdravlje. Osjetljive regije su kičma, stomak i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info