Rak: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Bićete začin u svakoj čorbi u poslovnim dešavanjima – ne zato što vi to želite već zato što će vas drugi uporno gurati i ubacivati u priče za koje vi, u prvom trenutku, nećete biti uopšte sigurni da li možete da ih izvedete i izgurate. Možete.

Neuobičajeno ste mentalno i fizički aktivni, moždane vijuge vam rade punom parom i pronaći ćete put čak i tamo gdje drugi ne vide ništa sem zatvorenih vrata. Iskoristite ovu energiju i da pokrenete poslovne priče ili projekte koji su vam važni.

Ljubav. Prva polovina sedmice donosi komplikacije u odnosu sa emotivnim partnerom. Kao da ni vi sami u ovim danima niste sigurni šta je ono što želite, vrludaju vam osjećanja, opterećujete se nekim pitanjima na koja odgovor ne možete da dobijete od voljene osobe.

Čas ste presrećni, čas vas neke situacije „ohlade“ i natjeraju vas da se zamislite. Drugi dio ovog perioda već donosi smirivanje i poboljšanje.

Slobodni, miksuju se sadašnjost i prošlost i lako se može dogoditi da istovremeno i obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom, ali i da upoznate osobu koja će vas momentalno zainteresovati. Ukoliko niste sigurni na koju ćete stranu, onda poslušajte savjet – prošlost je prošla, a sadašnjost je ono što je pravo za vas.

Zdravlje. Prehlade, osjetljivost disajnih puteva, alergijske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info