Ovan: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Imate osjećaj da sve ono što radite, bilo da su to postojeći poslovi ili nove opcije koje tek pokušavate da otvorite za sebe, mora u ovom periodu da ide na najkomplikovaniji i najsporiji mogući način. Sve uz težinu, a gdje je težina i otežavajuće okolnosti, tu je i vaša nervoza pa njome samo sebe saplićete i dodatno usporavate.

Pričajte, dogovarajte, radite sve ono što je do vas, a pustite da realizacija dođe sama od sebe. Ukoliko se to ne dogodi u ovoj sedmici, uskoro će, ne brinite.

Ljubav. Neke situacije ste partner i vi uspjeli da prevaziđete, ali u ovoj sedmici se mogu otvoriti novi „frontovi“ na kojima ćete voditi bitke.

Ukoliko želite da pokrenete neka pitanja sa voljenom osobom, birajte riječi i gledajte na koji način to prezentujete – ne budite nervozni i razdražljivi, da ne biste umjesto poboljšanja dobili pogoršanje odnosa. Sedmica u kojoj se mogu riješiti vrlo važna porodična pitanja ukoliko samo budete imali više takta i strpljenja.

Slobodni, malo je vjerovatno da u ovom periodu ne postoji osoba (ili osobe) koje su vam privlačne. Isto tako – i vi morate biti pod budnim okom suprotnog pola. No, lako se može desiti da se mnogo priča, a malo istinski „radi“…

Zdravlje. Bolovi u stomaku, nadimanje i tjeskobe sa želucem ipak traže da odete kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info