Lav: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Laganim, ali sigurnim tempom, ona pitanja kojima ste posvećeni počinju da se rješavaju. Obratite pažnju na drugi dio sedmice, jer će vam on otvoriti prilično neočekivanu priliku da jednim potezom okončate više gorućih pitanja.

Mnogobrojni kontakti su pred vama, možda i poslovna putovanja. Za razliku od prethodne sedmice, ovaj tempo će vam prijati. Period je dobar i za nezaposlene Lavove kojima će prijatelji ili ukazati na dobru poslovnu ponudu ili ih protežirati i pomoći im.

Ljubav. Ključaju neka pitanja u vašoj glavi, ali koliko god se trudili ili pokušavali, prave odgovore ne uspijevate da dobijete. Taman pomislite da ste pronašli odgovor ili rješenje, a onda shvatite da ste na stranputici.

Ne razbijajte glavu i ne mučite sebe – više se usmjerite na dogovore sa partnerom koji su vezani za neku uživanciju, opuštenciju, provod. Ili pak u društvu prijatelja olakšajte sebi dušu i poboljšajte raspoloženje.

Slobodni, sve vrca od zanimljive komunikacije, od mnogobrojnih kontakata sa suprotnim polom. Super vam je i u svemu ovome uživate. Aktivirali ste se i u društvenim dešavanjima – prija vam da ste u pokretu i da upoznajete nove i zanimljive osobe.

Zdravlje. Tegobe sa kičmom, zglobovima, pritiskom. Manji problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info