Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Morate da prevaziđete još par prepreka, da se izborite sa nekim teškoćama koje će biti aktivne u prvom dijelu sedmice, ali kada ovo uspješno riješite, više je nego izvjesno da ćete neka vama vrlo bitna pitanja uspjeti da pomjerite sa mrtve tačke.

U ovoj sedmici, takođe, možete dobiti ponudu od bivših poslovnih partnera ili će vam se javiti osoba sa kojom ste ranije sarađivali. Iako ćete imati svoje nedoumice, ovaj dogovor bi mogao vremenom postati vrlo povoljan po vas.

Ljubav. Emotivniji ste i osjetljiviji nego inače, ali iz nekog razloga u ovoj će sedmici postojati par trenutaka u kojima ćete dobiti „hladan tuš“ od strane voljene osobe.

Ne mora da znači da će vas ona svjesno i namjerno povrijediti već može da označi i da jednostavno nećete imati dovoljno vremena sa voljenom osobom, bar ne onoliko koliko vam je to sada potrebno. U svakom slučaju, pred kraj sedmice ćete shvatiti da ste se nervirali bez razloga.

Slobodni, prošlost počinje da šalje signale. Na vama je da li ćete na njih odgovoriti. U ovoj sedmici takođe ima prilika za više novih poznanstava, a može vas privući i osoba sa kojom imate razliku u godinama ili koja ne živi u vašem gradu.

Zdravlje. Nervoza, preosjetljivost, razdražljivost. Starijima problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info